אני גמור במשפחה שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני גמור במשפחה שלי
    יעקב
    29/12/2018

אז ככה: אני בן 19 סטרייט נמשך לבנות בגילי, לאחרונה קורה לי דבר מוזר בכל פעם שהאחיות שלי מדברות על הבנות שלהן בהקשר גוף אני חייב להסתכל בין זה פנים,ישבן,ידיים,רגליים ומרגיש שאני משווה את האמירה למוח שלי יענו האם זה נכון... עכשיו אחותי דיברה על זה שהיא מתה על הטוסיק של הבת שלה, ואחרי כמה שבועות אחותי היתה בבית אם האחינית שדווקה הפעם היתה אם מכנסיים (היא משתדלת לשמור על צניעות אז זה לא קורה הרבה) בקיצור לצערי בחנתי את האמירה וראיתי שיש לה ישבן חמוד כזה כמו של ילדה קטנה.. עכשיו אני מרגיש סוטה, כמו פדופיל...למרות שאף פעם לא נמשכתי מינית לגיל הזה ובטח שלא לבשר מבשרי ככה אבל אנמ מרגיש שאני מסומן ויותר גרוע מיזה כניראה אנודה ממשפחתי..אשמח שתיעצו לי מה לעשות
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני גמור במשפחה שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות מנידוי משפחתי

טובי פלד
    30/12/2018

שלום יעקב
    המיניות שלך עדין לא מגובשת אתה משחק עם המילים ולא עושה דבר. תעשה צעד תתחיל עם בנות דבר איתם צא איתם.ולפי מה שתרגיש תעשה כמובן בהסכמה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו