מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה נפשית מבאסתבן 2702/06/2008
שלום, היום דיברתי עם הבוס שלי ויצא לי בטעות לאמר לו משהו שהוא לא נכון ב 100% אבל זה היה מתוך משהו כמו בילבול וחשוב לציין שרוב האנשים היו אמרים את שאמרתי וכמו שאמרתי מבלי לחשוב שזה היה בילבול בכלל. אבל אני בן אדם שלא משקר, אני לא רוצה לשקר וגם לא יכול לקשר כי אם נאי מקשר אז אני נהיה " לא עצמי " ואז משהו מפריע לי ואני כאילו מנותק מהמציאות, וזה מה שקרה לי היום עם הבוס שלי וכעת אני סובל. ניסיתי לדבר איתו על זה אבל זה לא יצא כל כך טוב ואם אני אתשקר שוב ונדבר על אותו נושא זה כבר יהיה מעט מוזר. האם יש איזו מילה שיכולה לסדר לי את הראש ? הרבה פעמים המילים הנכונות ( או משפטים ) עושות לי סדר בראש, כי ככה זה פשוט סבל נפשי, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו לא בעיה נפשית
סיגל לוי02/06/2008שלום לך
נראה שהחשיבה שלך לא מאורגנת
עם חברים, אם התבלבלת, לא קורה כלום
בעבודה, במצבים מסוימים, זה יכול להיות בעייתי
כדאי פשוט לחשוב פעמיים לפני שאתה מדבר
פשוט לספור עד 10 ולחשוב מה בעצם אתה רוצה לומר
האם זה נכון
האם זה חשוב
מקווה שזה יעזור
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל זה יותר עמוק מזה
בן 2703/06/2008זה כניראה קשור לאיזה סוג של טראומה שעברתי ואני לא יודע בבטחה אם זה נכון. אני מחפש כלים להתמודד עם זה, העיצות שלך טובות אבל אני רק בן אדם ולפעמים מדברים בלי לחשוב על זה יותר מדי ואז יכול לצאת דברים שהם לא נכונים ב 100% ואז אני אהיה לא עצמי... זה בעיה פסיכולוגית שיש לי, שזה קורה אני מרגיש גם כאילו שמו לי מחסום במוח, אני נהיה זומבי קצת, לעזעזל עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ברשותך
בן 2703/06/2008אני מטופל אצל פסיכיאטר בנושאים שונים, האם הוא יכול לעזור לי בנושא הזה, אני לא מתכוון לזה שהוא יתן לי כדורים, אני רוצה לדבר עם מישהו ושהוא יתן לי כלים להתמודד עם זה ולפתור את הבעיה הזאת ובעיות פסיכולוגיות אחרות, לא נעים לי לשאול את הפסיכיאטר שלי אם הוא מתאים לנושא הזה וניראה לי בכלל שאני צריך פסיכולוג, תתקני אותי אם אני טועה, מחכה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכיאטר הוא גם מטפל
סיגל לוי03/06/2008זה רעיון מצוין, כי פסיכיאטר הוא גם רופא וגם מטפל בדומה לפסיכולוג
אין לך במה להתבייש
אם אתה כבר מטופל, זה רעיון טוב לשתף אותו
הוא מכיר אותך וידע איך לעזור
שוב בהצלחה...
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בן 2704/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)