מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שליטה בעצבים - אבא כל הזמן כועס ולא שולט בדבריואריק19/01/2019
קצת קשה להסביר בכתב ובקצרה אבל אנסה לתמצת.
אבא עצבני מאוד ואנחנו לא יודעים כבר מה לעשות איתו.
אבא בשנות ה50 שלו ואני חושב שלפני עשור חל אצלו שינוי בהתנהגות.
הוא חסר סבלנות, הוא עצבני, יכול להיות שזה לחץ מהעבודה ומהחיים בכלל, אבל הוא לא יודע לשלוט בזה וההשלכות לכך הן שהוא עושה דברים ואומר דברים ללא מחשבה בכלל.
זה יכול להיות סתם ארוחת שבת שהוא אומר בנחרצות סתם דברים שהוא לא יודע, זה יכול להיות שאנחנו סוגרים משהו לעשות ואז הוא עושה משהו אחר מתוך ידיעה שכולם יכעסו על כך, ובכלל הוא מדבר הרבה הרבה שטויות וזה מרגיש שהוא לא אומר דברים עם מחשבה, הוא פשוט פולט אותם בלי לחשוב.
יש ימים שקשה מאוד להסתדר איתו בבית אבל הסכנה הגדולה שהוא ישאר בלי עבודה כי אם הוא מתנהג ככה גם במקום העבודה אני ממש דואג שהוא ישאר בלי עבודה, והחשש הזה מתחיל להתממש כי לאחרונה הוא פוטר והוא כרגע מובטל וכבר החליף כמה עבודות בשנים האחרונות.
אמרתי לו פעם שהוא צריך לדבר עם פסיכולוג והוא ממש נעלב.
הבעיה שאני מתאר היא מוכרת? יש טיפול לזה?
יש פסיכולוגים שמתמחים בבעיות כאלה?
אני יכול לדבר עם רופא משפחה על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבא עם כעסים
טובי פלד19/01/2019שלום אריק
הקושי הראשוני הוא חוסר מודעות.
המשפחה צריכה ייעוץ כיצד לגרום לאבא לקבל אחריות ולשלוט במעשיו התנהגותו ורגשותיו.
זה לא פשוט. כדאי שתפנו לרופא משפחה וגם לפסיכולוג.ודי דחוף.
ללא מודעות לא תהיה התקדמות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)