שאלה למנהל פורום בני אדם נעלמים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה למנהל פורום בני אדם נעלמים
    סמי
    29/01/2019

היי,
    לא פעם במסגרת עבודתי עם אנשים, יוצא לי להכיר בני אדם או בעלי עסקים.
    לא פעם, אני מבחין בבני אדם שהם סגורים, בעלי דימוי עצמי נמוך. אבל! הם מקסימים מאוד ואני פתוח לרשותם ומסייע להם.
    שמתי לב לתופעה, ואשמח לדעת מה הסיבה בה בני אדם מטיפוסים כאלה נוטים להעלם סתם ככה ביום בהיר? לא לענות לשיחות, להודעות ופתאום ממשיכים הלאה בחייהם. האם זו נטייה של בני אדם עם דימוי עצמי נמוך אם לא אז של מי דפוס התנהגות כזו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני אדם נעלמים

טובי פלד
    30/01/2019

שלום סמי
    מהשאלה שלך אפשר להניח שאתה נפגע מעט מהיעלמותם של אנשים שעזרת להם. טבעי .זו חרדת נטישה קלה, לאנשים שיש להם יכולת מידור במוח כלומר מערכות עובדות בצורה נפרדת אחת מהשניה יש יכולת להתנתק . זה יכול להצביע על רמה רגשית נמוכה או פעילות לפי התועלת שהיא מביאה ולכן. שהפעילות או הקשר מפסיקים להביא תועלת הם מפסיקים להשקיע בה .
    מי שמתקשה להתנתק מאנשים שלא מביאים לו תועלת יתקשה לתפקד ולהצליח .זה הטבע האנושי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו