מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מהי באמת זוגיות נכונהנטי03/06/2008
במשך כל החיים את שומעת שצריך זוגיות שזה אושר...שאת יוצאת עם משהו את מגישה שהוא האחד ואת מרגישה שלמה?
אני יוצאת עם משהו כבר שלושה חודשים, ויש יציאות הנאה שיחה אבל זה עדיין נראה לי עוד מחויבות בחיים שלי שבמילא יש הרבה מחויבות אז מי אמר שזה מקל, מהנה, ונותן תחושת רוגע.
מצד אחד אני רוצה להיפרד מצד שני אני מרגישה שאני צריכה לתת לזה צ'אנס.
איך אתה יוצא מהמצב שז חמישים לפה וחמישים לפה?
איך אתה מבין שההחלטה להיפרד לא נובעת מפחדים סמויים או שלהשאר זה סוג של הערכה עצמית נמוכה או הרס עצמי?
הרי עם כל המודעות העצמית הגבוהה אתה עדיין סובייקטיבי ואנשים מבחוץ הם רואים זאת שטחי ואובייקטיבי.
זה נראה כמו מבוי סתום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי יודעים שזה זה...
רונן דוד03/06/2008
אני חושב שיודעים שזה זה כשרוצים להיות ביחד,
מרגישים טוב אחד עם השני, בלי לחצים מיותרים,
נהנים אחד בחברתו של השני ובסך הכל רוצים להמשיך בקשר.
אם זה לא זה, מרגישים את זה.
אני חושב שאת יודעת הכי טוב אם זה זה או לא,
אם את מרגישה החמצה בזוגיות אולי זה אומר שאת לא כל כך מוכנה לה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נטי04/06/2008תודה רבה על התגובה, יש פעמים שאתה יודע שבאיזה שהוא מקום ברמה שכלית זה לא מתאים אבל רגשית אתה אוהב ולכן אתה לא רוצה להפרד.
זה נראה לי ההכחשה שאני הייתי בה.
כשאדם קרוב היה אומר לי את זה באיזשהו מקום אתה לא יודע ממה זה נובע.
אבל שמשהו חיצוני אומר זה כבר משהו שנשנע יותר אמין ואובייקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)