איך להפסיק לחשוב על הבחור הזה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להפסיק לחשוב על הבחור הזה?
    מישהי
    04/04/2019

שלום,
    יש איזה בחור שאני מתקשה להפסיק חשוב עליו כבר זמן רב מדי. אחת העצות שנתנו ביוטיוב הייתה לראות את האדם הזה כפי שהוא באמת, אדם כמו כולם עם מגרעות וחסרונות, ולא כאיזה אידאל מושלם. עצה יפה, אבל... איך אוכל ליישמה אם מעולם לא פגשתי אותו במציאות, ואפילו לא שוחחתי איתו בטלפון? (וזה גם לא יקרה לעולם). אשמח לשמוע עצות בבקשה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיבים בלי תקווה

טובי פלד
    05/04/2019

אובססיה כזאת התנהגות או הפרעה שאין לה פתרון מיידי ואין לה גם תרופה ברורה ומדויקת לכן האחריות לשינוי מוטלת על האדם אובססיבי .אובססיה זה לא התנהגות הגיונית וכדאי לך להכיר בזה .אני מציע לך להתקשר אליו בטלפון לדבר איתו להסביר לו מה את מרגישה להשאיר לו את הטלפון שלך עם תמונה שלך . לחכות לתגובה ממנו אל תחכי עשי זאת במהירות האפשרית בהצלחה וספרי לנו אם ישמת את העצה .בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובססיבים בלי תקווה

טובי פלד
    05/04/2019

אובססיה כזאת התנהגות או הפרעה שאין לה פתרון מיידי ואין לה גם תרופה ברורה ומדויקת לכן האחריות לשינוי מוטלת על האדם אובססיבי .אובססיה זה לא התנהגות הגיונית וכדאי לך להכיר בזה .אני מציע לך להתקשר אליו בטלפון לדבר איתו להסביר לו מה את מרגישה להשאיר לו את הטלפון שלך עם תמונה שלך . לחכות לתגובה ממנו אל תחכי עשי זאת במהירות האפשרית בהצלחה וספרי לנו אם ישמת את העצה .בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למען ההבהרה..

מישהי
    05/04/2019

ראשית כל, תודה על המענה. שנית, לא הייתי אומרת שאני אובססיבית, זה לא שאני חושבת עליו כל הזמן, מן הסתם אני אדם עם עיסוקים וחיים (בלי עין הרע) ויש לי עוד דברים רבים מאוד לחשוב עליהם מלבד הבחור הזה. יצירת קשר עמו איננה באה בחשבון כלל וכלל! הוא מחוץ לתחום בשבילי, אנחנו שני קצוות שלעולם לא ייפגשו. לעולם. פשוט לא יקרה. אני רק רציתי לדעת איך להפסיק להתעסק בו בתודעתי מדי פעם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת אובססיבית

טובי פלד
    09/04/2019

שלום מישהי
    אם את קצת אובססיבית , זה יעבור לבד..תכניסי שמחה וצחוקים בחייך ותצחקי גם עליו.
    להתראות בשמחות ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו