מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדות עם בן משפחה שתלטןדניאל13/04/2019
שלום,
אני בת 24 ויש לי אח אשר גדול ממני ב10 שנים.
הוא טוען שהוא אדם הגיוני אשר לא טועה לעולם.
ההתנהגות שלי היא פשוט בלתי נסבלת וגם אי אפשר להעיר לו על כך מכיוון שהוא יתרץ/יסביר אותה בזה שהוא כביכול "נעלה" (לא במילים הללו*) אך לדוגמא-
הוא ילעג לכל אדם אשר יופיע בטלוויזיה/ ילעג לסדרות/ סרטים שמישהו רואה שהן לא "איכותיות"
ילעג לדיבור של אדם בטלוויזיה, יקלל וכדומה..
הוא אדם שמתבסס וחיי על סטראוטיפים 24/7
אי אפשר להגיד על ידו כלום כי כל דבר יתפתח לדיון "הגיוני" או מדעי.
הוא משליך את ההתנהגות הזו עלינו ומתרץ אותה בעצם היותו אדם הגיוני.
איך מתמודדים עם אדם כזה?
הוא באמת לא רואה ולא מבין שאנחנו הולכים על קליפות ביצים על ידו..
הוא מתנהג כאילו הוא ההורה האחראי ומרצה ומטיף אפילו להוריו. (שלא מגיבים לו ומבליגים)
כל פעם שאני בסביבתו אני מרגישה ממש שהוא שואב לי כל אנרגיה בגוף מעבר להיותו אדם שלילי מאוד.
ואני מרגישה ממש מוגבלת על ידו.. עד לרמה הפיזית שאני נהיית משותקת ומכונסת ומפחדת שהוא מגיע..
הוא ממש גורם לי לחרדה.
אני ממש מרגישה "מחוץ לגוף שלי" כמגננה.
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אח שתלטן
טובי פלד24/04/2019שלום דניאל
תלכי לטיפול כיצד להתמודד עם אח שתלטן וביקורתי ותרגישי הרבה יותר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)