קשיי נשימה בעקבות לחץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה בעקבות לחץ
    לין
    18/04/2019

שלום רב
    בת 36 מרגישה קשיי נשימה בעקבות לחץ (חרדות ולחץ איומים בעקבות כך שנישהו תובע ממני סכום גדול) קשיי נשימה זה כ10 ימים לוקחת שנים רבות סרנדה מה הפתצרון? גם אם יעשו לי בדיקבה לא יגלו כלום כי מרגעישה כאילו עוצרת את הנשימה באמצע או משהו כזה? מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה בעקבות לחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להבהרה -אני לא פסיכולוגית

מלי
    23/04/2019

היי לין,
    את כותבת שמישהו תובע מימך סכום גדול.
    האם הוא מנסה לסחוט אותך? זה לא מובן מימה שכתבת.

וגם אם לא, יש פתרון לכל דבר.

הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות הוא שיפתח לך תיק בהוצאה לפועל, ואצלם אפשרי להגיע להסדר תשלומים מופחת לפי יכולך אפילו 150 שח בחודש.

אך ראשית נסי את להגיע איתו (דורש החוב) להסדר תשלומים.

מקווה שעזרתי.

תזכרי לכל דבר יש פתרון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות בלי טיפול

טובי פלד
    24/04/2019

שלום לין
    תלכי לטיפול
    זה יעזור לך מאד לעיתים כדורים בלי טיפול פסיכולוגי לא עוזרים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לא מנסים לסחוט אותי

לין
    24/04/2019

באמת ובתמים פוטרתי באשמת מנהל תפעול חדש ממקום עבודתי שהיתי בו רק חודש וחצי כי התווכחנו שאני לא מסיימת עבודה בזמן....לאחר פיטורים נורא התרגזתי ופניתי למספר חברים מכרים שלו בפייס וסיפרתי להם שעשה לי עוול ואיך התנהג אליי כולל כמה מילים לא יפות (אך לא איומים) הוא שלח לי אס אם אס שיתבע אותי בקשתי סליחה מחבריו בפייס ואמרתי שאולי הדברים שעשה היו באשמתי....ועכשיו תובע אותי על לשון הרע.אני מקבלת רק 3300 מהביטוח לא עובדת הוריי זקנית אימא שלי גם יש לה רק זקנה ואבי מקבל 4100 בכל אופן לא יעזרו לי ועלול לדרדר מצבם בריאותי אם יידעו...אין לי רכוש ולא כלום...ובבנק לא ייתנו לי הלוואה....לא יודעת מה אעשה...............בית משפט נופל בדיוק על חודש הצום שלנו.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד מנזק כספי

טובי פלד
    25/04/2019

שלום לין
    אל תדאגי יותר מדי
    לא תצטרכי לשלם דבר .תתנהגי יפה בבית המשפט תסבירי את עצמך ותצאי בזול.
    ותעבדי על עצמך כך שלא תתרגזי שוב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו