שאלות ישירות והימנעות- בירור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלות ישירות והימנעות- בירור
    דניאל
    19/05/2019

היי..

הרבה פעמים בצורה טבעית בין אנשים שניגשים ושואלים שאלות אישיות.. מה עושה בחיים, מה ההשכלה, איפה גר ולמה ועוד ... ואם לחשוב אז כולם מתעניינים בצורה כזו לפעמים כי זה השאלות שכולם רגילים לשאול.. אבל אצלי זה מלווה בתחושה לא נעימה שקצת אולי מגרדת מקום שלי בו לא נוח לגמרי...

אני עובד בעבודה פשוטה, למדתי באוניברסיטה אך החלטתי שאיני רוצה לעסוק בתחום הזה, חיי הם רגילים שגרתיים ותמיד יש לי תחושה ( שאולי מוטעיית) שאנשים מצפים שאלהיב אותם בתשובות ובמעשים שלי ..

לפעמים אם יש קבוצה של אנשים שמדברים בניהם אני ככה חושב אם כדאי לגשת, ואם התשומת לב תעבור אלי ושוב יתחילו שאלות מסוג כזה

רק לציין אין לי בעיה לדבר בכללי, על דברים מדעיים, על פילוסופיה, מחשבות שלי זה דווקא מעניין וזורם אצלי יותר.. אבל מחשבות על איפה אתה היום, מה עושה , ולמה לעזאזל אתה לא משלים עם הציפיות שלנו לגביך זה עושה לי לא טוב

תני לי איזה עצה או 2 ליישום ותרגול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת סטטוס לא מודעת

טובי פלד
    20/05/2019

שלום דניאל
    חרדת סטטוס יש לכולם אצלך היא קצת יותר חזקה וזה אומר שאת מרגיש חרדה לגבי המעמד שלך זאת אומרת מה חושבים עליך .חרדה זו מונעת ממך להתבלט בחברה , להיות במרכז,
    במקור לחרדה זו הוא גנטי עמוק ונוטע באבולוציה שלנו כשהסטטוס הוא הדבר החשוב ביותר להישרדות.
    קשה להתגבר עליה ולהתעלם מחרדה זו.
    כיצד להפחית אותה
    תנהל דיאלות עם עצמך ,תשאל ותענה על השאלות הבאות
    1. ממהאנימפחד
    2. מה יכול לקרות לי אם החרדה תתממש
    3. מה הסבירות שהחרדה תתממש.
    ועצה מעשיתתתחיל לדבר על נושאים שאתה חזק בהם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו