מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבא אובססיבי כלפי אחי ואני מרגישה ממורמרתאנונימית27/06/2019
שלום לכולם, אני בת 28 ויש לי אחות בת 27 ואח בן 18, אנחנו גרים בירושלים. קצת לפני שאחי התגייס הוא ואבא שלי טסו (על חשבון אבא שלי) לחו״ל פעמיים, מאז התחילה להתפתח אצלו אובססיה כלפיו. לאחר הגיוס היה מתקשר אליו כל ערב לבדוק מה שלומו (כשאני ואחותי התגייסנו לא התקשר בתדירות כזו), בדק על החיל והבסיס ממש מחקר מעמיק (ברמת החלפת מגד״ים), לקח אותו מדי פעם מהבסיס בדרום הביתה ולהיפך מהבית. הדבר פוגע לו בעבודה הוא לא הולך בימי שישי לעבודה יותר, יוצא בשעה מוקדמת בחמישי לקחת את אחי הביתה (בשעה 12) והשיא שלקח יום חופש כדי לקחת אותו לבסיס ברמת הגולן בו הוא שובץ. כשאני חזרתי מהמילואים ורמזתי לו שייקח אותי מהמרכזית הוא אמר שהוא עייף , עשה לי פרצופים ובסופו של דבר דרשתי שיגיע כי גם לי מגיע , לא ביקשתי שייקח אותי מהצפון או מהדרום אלא 20 דקות מהבית. והרגשתי שאני צריכה להתחנן בזמן שאחי לא נוקף אצבע ולוקחים בשבילו יום חופש כדי לקחת אותו לבסיס. הסיפור הזה מתיש אותי, אני מרגישה שאני לא מקבלת את אותו היחס בסיטואציות שונות, וכשהעליתי זאת בפניו 3 פעמים הוא מתכחש לעובדות, מתקרבן ואומר שאני ממש טועה. אני מנסה למצוא את הדרך לצמצם אינטרקציה איתו, שזה לא ישפיע עליי ושלא אקח את זה ללב כי כואב לי בנפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרגישה מקופחת אבא
טובי פלד13/07/2019שלום רב
יש לך חרדת נטישה שאת לא מודעת אליה.
טפלי בזה לכי לאיש מקצוע ותרגישי יותר טוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)