אבא אובססיבי כלפי אחי ואני מרגישה ממורמרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא אובססיבי כלפי אחי ואני מרגישה ממורמרת
    אנונימית
    27/06/2019

שלום לכולם, אני בת 28 ויש לי אחות בת 27 ואח בן 18, אנחנו גרים בירושלים. קצת לפני שאחי התגייס הוא ואבא שלי טסו (על חשבון אבא שלי) לחו״ל פעמיים, מאז התחילה להתפתח אצלו אובססיה כלפיו. לאחר הגיוס היה מתקשר אליו כל ערב לבדוק מה שלומו (כשאני ואחותי התגייסנו לא התקשר בתדירות כזו), בדק על החיל והבסיס ממש מחקר מעמיק (ברמת החלפת מגד״ים), לקח אותו מדי פעם מהבסיס בדרום הביתה ולהיפך מהבית. הדבר פוגע לו בעבודה הוא לא הולך בימי שישי לעבודה יותר, יוצא בשעה מוקדמת בחמישי לקחת את אחי הביתה (בשעה 12) והשיא שלקח יום חופש כדי לקחת אותו לבסיס ברמת הגולן בו הוא שובץ. כשאני חזרתי מהמילואים ורמזתי לו שייקח אותי מהמרכזית הוא אמר שהוא עייף , עשה לי פרצופים ובסופו של דבר דרשתי שיגיע כי גם לי מגיע , לא ביקשתי שייקח אותי מהצפון או מהדרום אלא 20 דקות מהבית. והרגשתי שאני צריכה להתחנן בזמן שאחי לא נוקף אצבע ולוקחים בשבילו יום חופש כדי לקחת אותו לבסיס. הסיפור הזה מתיש אותי, אני מרגישה שאני לא מקבלת את אותו היחס בסיטואציות שונות, וכשהעליתי זאת בפניו 3 פעמים הוא מתכחש לעובדות, מתקרבן ואומר שאני ממש טועה. אני מנסה למצוא את הדרך לצמצם אינטרקציה איתו, שזה לא ישפיע עליי ושלא אקח את זה ללב כי כואב לי בנפש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה מקופחת אבא

טובי פלד
    13/07/2019

שלום רב
    יש לך חרדת נטישה שאת לא מודעת אליה.
    טפלי בזה לכי לאיש מקצוע ותרגישי יותר טוב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו