טיפול שיחתי לטורדנות מחשבתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול שיחתי לטורדנות מחשבתית
    עופר
    05/08/2019

שלום רב. אני בחור בן 35 מגיע מרקע חילוני-מסורתי.
    אני רוצה מאוד להיות גם דתי חובש כיפה וגם להמשיך בחיים חילונים כמו נסיעה בשבת ובילוי עם המשפחה במסעדה בשבת (כמובן עם הסתרה של הכיפה בכובע כאשר זה מתרחש בשבת).
    חשבתי שמצאתי לי מסגרת לאנשים כמוני שנקראת התנועה הרפורמית ואני נהנה להתפלל שם. אנשים מגיעים ברכב לבית הכנסת ואפשר לצלם וזה נחמד ומצד שני זר לי שהישיבה היא יחד ללא מחיצה והרב בית הכנסת זו אישה עם טלית. מראות זרים לישראלים צבריים. לכן אני כל הזמן בטורדנות פנימית מה לעשות? לעזוב את המקום בו אני מצליח להיות "דתי" אבל לא מזדהה עם ערכיו או לחזור לחיות כחילוני. הלבטים הבלתי פוסקים האלו גורמים לטורדנות ופגיעה אנושה בתפקודי כי אני כל הזמן חושב על העניין מאז שנכנסתי אליו מזה 3 שנים.
    א. אשמח לקבל את חוות דעתך הכללית על הסיטואציה כפסיכולוג.
    ב. האם לדעתך יתאים במצב כזה טיפול CBT בטורדנות או מספר שיחות דינמיות כדי לדון לעומק עם מטפל מה נכון עבורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טורדנות דתית

טובי פלד
    06/08/2019

שלום עופר
    מספר שיחות דינמיות וגם טיפול ממוקד במחשבות הטורדניות שהם העיקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו