מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאהבותמעיין10/10/2019
היי, אני בת 32 נשואה ללא ילדים. התחתנתי לפני 4 שנים זוכרת שכבר לפני החתונה שנינו לא היינו סגורים תמיד הרגשתי שהוא לא מתאים לי ( לפניו הייתי בזוגיות שהגדרתי מושלמת הרגשתי כמו נסיכה וקיבלתי כל מה שחשוב לי האהבה הייתה מטורפת) הוא באופי שלו פחות מפנק פחות משקיע ..בכל מקרה לאחר החתונה היה שלב שהרגשתי אוהבת. אני בחורה מינית ומושכת הייתי רגילה תמיד שגברים חושקים בי ועם בעלי אין את זה הוא יכול לא ליזום יחסי מין חודשיים רצוף התחושה של להיות נחשקת בחוץ ללא גבולות ולא נחשקת בבית קשה לי...אציין שגם אני לא יוזמת כי אין לי חשק לקיים איתו יחסים אם אני לא מרגישה נחשקת אוטמטית לא בא לי. אין לי שום רצון לקיים איתו יחסים וגם שזה כבר קורה אני ממש מתאמצת ... מפה לשם החיים נמשכים ופתאום באמצע החיים מרגישה מאוהבת ברופא נשים שלי ( שאגב הוא בן 60 לא נשוי) פתאום המיניות שלי מתעוררת ואני חושבת עליו בלי סוף מאוהבת לגמרי בחיוך שלו חושבת עליו 24/7 מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התאהבות מאוחרת
טובי פלד11/10/2019שלום מעיין
תגשימי את הפנטזיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגשים את הפנטזיה?
מעיין12/10/2019היי קצת מופתעת מהתגובה..אפשר הסבר למה לדעתך אני צריכה להגשים את הפנטזיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להגשים את הפנטזיה
טובי פלד06/11/2019שלום מעין
נכון שיש סיכון מסוים .אולם זה דורש בירור יותר מעמיק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)