מה עושים שירגיש בנוח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים שירגיש בנוח
    מיכל
    27/10/2019

בני בן 6.5 ילד מקסים . לפני מס' חודשים אולי אינני זוכרת..בעלי התחיל לבקש ממנו שיקרא לו בשמו הפרטי כי ככה יותר נוח לו הוא טוען...קשה לי להתווכח עם זה כי גם להוריו כל החיים קרא לרוב בשמותיהם ,כנל לסבים שיותר גידלו במובן ההורי... .הבן שלי מצידו התבלבל והתחיל לקרוא פתאום גם לי בשמי . מבחינתי זה לא דבר רצוי , אני מאוד גאה באמהות שלי כמאמר הפתגם אמא יש רק אחת... וקשה לי עם זה שהוא פתאום עושה כך והכל התחיל בכלל מבעלי.. קצת מתסכל העניין . התחלתי לתקן אותו ולומר לו שיקרא לי אמא , עם זאת הוא אומר שהוא מתבלבל בגלל אבא שרוצה שיקראו לו בשם הפרטי . וככה יוצא שלפעמים קורא לי אמא /בשם/שילוב של שניהם... למרות שהעניין די מבאס אני מרגישה שיצרתי לו לחץ בעניין ומעוניינת שגם לו יהיה נעים ולא ירגיש מאולץ . אז הפסקתי לגמרי להגיב ועדיין זה נמשך ... עם בעלי אין מה לדבר הוא עומד בשלו ומבחינתו הגיוני לבקש מהילד כך . יש איזו עצה איך לנהוג כדי שלילד יהיה הכי טוב ? פשוט לתת לי לקרוא לי בשמי הפרטי וזהו ? לוותר בעניין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים שירגיש בנוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם פרטי

טובי פלד
    06/11/2019

שלום מיכל
    או לוותר לגמרי או לתקן אותו כל פעם באווירה טובה ובצחוקים
    לא להראות שאת נפגעת.או להגיד לו לקרוא לך אמא מיכל או מיכל אימא.
    בכל אופן זהוא נושא לא חשוב במיוחד ולא יפיע על הילד לרעה בשום מובן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו