מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים שירגיש בנוחמיכל27/10/2019
בני בן 6.5 ילד מקסים . לפני מס' חודשים אולי אינני זוכרת..בעלי התחיל לבקש ממנו שיקרא לו בשמו הפרטי כי ככה יותר נוח לו הוא טוען...קשה לי להתווכח עם זה כי גם להוריו כל החיים קרא לרוב בשמותיהם ,כנל לסבים שיותר גידלו במובן ההורי... .הבן שלי מצידו התבלבל והתחיל לקרוא פתאום גם לי בשמי . מבחינתי זה לא דבר רצוי , אני מאוד גאה באמהות שלי כמאמר הפתגם אמא יש רק אחת... וקשה לי עם זה שהוא פתאום עושה כך והכל התחיל בכלל מבעלי.. קצת מתסכל העניין . התחלתי לתקן אותו ולומר לו שיקרא לי אמא , עם זאת הוא אומר שהוא מתבלבל בגלל אבא שרוצה שיקראו לו בשם הפרטי . וככה יוצא שלפעמים קורא לי אמא /בשם/שילוב של שניהם... למרות שהעניין די מבאס אני מרגישה שיצרתי לו לחץ בעניין ומעוניינת שגם לו יהיה נעים ולא ירגיש מאולץ . אז הפסקתי לגמרי להגיב ועדיין זה נמשך ... עם בעלי אין מה לדבר הוא עומד בשלו ומבחינתו הגיוני לבקש מהילד כך . יש איזו עצה איך לנהוג כדי שלילד יהיה הכי טוב ? פשוט לתת לי לקרוא לי בשמי הפרטי וזהו ? לוותר בעניין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם פרטי
טובי פלד06/11/2019שלום מיכל
או לוותר לגמרי או לתקן אותו כל פעם באווירה טובה ובצחוקים
לא להראות שאת נפגעת.או להגיד לו לקרוא לך אמא מיכל או מיכל אימא.
בכל אופן זהוא נושא לא חשוב במיוחד ולא יפיע על הילד לרעה בשום מובן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)