מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ לגבי חוסר החלטיותמירב28/11/2019
אני ובעלי יחד הרבה שנים
יש לנו בן יחיד ,כבר בביה"ס
כרגע לאחר המון זמן בעלי הסכים להתחיל בבירור רפואי חשוב שדחה זמן רב ... עם זאת הנושא של ילד נוסף מעסיק אותי במחשבות מידי יום ,גם אם לא אני אז הסביבה תזכיר כמובן.. הוא מצידו טוען שרוצה אבל לא יכול . בעבר דיבר על כסף והוא מאוד מאוד מסודר בעניין וחרד לנושא בכלל בחיים.. וכעת הוא לא רואה איך נוכל לדאוג/לטפל בילד נוסף כיוון שאין לנו כמעט תמיכה מהמשפחה וכבר עכשיו מאוד צפוף הלו"ז . אני יודעת שאני יכולה לגרור אותו לכך..אבל רוצה שהוא יהיה שלם עם הרצון וההקרבה וכו'... אבל הזמן ממשיך לחלוף ואני כבר בגיל גבולי מאוד . אני מאוד מאוד עצובה מכך . כל חיי שמעתי מאבי שהוא בן יחיד על תחושותיו עם הוריו הזקנים וההתמודדות לבד ומאימי ששנים לא מסתדרים בינהם על תכונותיו האגואיסטיות כבן יחיד ... לא חשבתי שדווקא אצלי יהיה את המעצור הזה . אני מרגישה שהחיים מובילים אותי ושאינם בשליטתי ומתבאסת בשביל הבן שלי שאולי באמת יסבול מכך בסוף . אני מאוד מאוד אימהית ותחושת ההחמצה היא גדולה . גם עולים בי חששות לגבי תקינות ההריון בגיל זה לאחר הפלה אחת (אומנם בשבוע מוקדם...) ועדיין אני חושבת שאני עוד יכולה וממש מרגישה איך ביזבזתי שנים . למרות שחומקת פתאום המחשבה גירושים הם לא אופציה מבחינתי . אוהבת את בעלי ושלמות המשפחה מאוד חשובה לי ,אבל מאוד קשה בארץ עם בן יחיד במיוחד שזו לא החלטה מבחירה או חוסר ברירה אלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד ילד
טובי פלד06/12/2019שלום מירב
הנושא מורכב וכדאי לך ללכת לייעוץ פסיכולוגי בנושא.
את גם פוחדת מהעניין.
הכי קל זה להיכנס להריון וזהוא והוא ישתף פעולה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)