מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פייסבוק ובעיות רגשיות וחברתיותשמוליק18/01/2020
היי
אני מתעניין שמעתי פעם על בעיות רגשיות שנוצרות מרשתות חברתיות, לי אישית אני מרגיש שאני מחפש את היחס הלייקים וכאשר התחושה נגמרת אני מחפש לעשות עוד משהו שיביא לי יחס, אין לי הרבה חברים. ואני מבלה הרבה בפייסבוק. ואני מבחינת תחביבים מאוד פעיל אני עושה שלושה דברים שונים ציור פיסול ונגינה, ואני במין מירוץ של להיות בולט שיגידו שאני טוב. בעבודה אני מרגיש גם מתח שאני יכול לטעות שיגידו שאני לא עשיתי דברים טוב , למרות זאת אני מבין שאין בעבודה דבר כזה להיות תמיד טוב, פעם אתה בסדר ופעם פחות בסדר. בקשר לפייסבוק האם זה משהו שבתקופה שלנו מחליף את הקשר החברי את המעגל חברתי שכיום אנשים יותר מרוכזים בעצמם ובתחרותיות, נראה לי שאנשים שיש להם מעגלים חברתיים יותר מאושרים מאשר אנשים שמחפשים במידה מוגזמת אהדה בפיסבוק. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשרים בפייסבוק
טובי פלד15/02/2020שלום שמוליק
עדיף לפתח קשרים אמיתיים.קשרים בפייסבוק זו אשליה.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)