הקלה על התקף חרדה מטיפול ראשוני במרפאה בקהילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הקלה על התקף חרדה מטיפול ראשוני במרפאה בקהילה
    דנה
    08/03/2020

שלום רב.

יש לי תור לפגישה ראשונית במרפאה באחת הקהילות בארץ מרפאות, ויש לי ממש חרדה לגבי הפגישה הזאת. אני עוברת משבר רגשי וחשבתי ללכת לטיפול. הזמנתי תור חזרו אלי ואמרו לי שעוד חודש יש לי תור. אני מתלבטת עם לבטל את זה כי יש לי חרדות מפסיכיאטרים פסיכולוגים ומה שקשור בזה למרות שביקשתי בהתחלה טיפול. אני קמה עם חרדה לגבי הטיפול והולכת לישון עם חרדה. וזה רק בגלל טיפולים כאלה. אשמח לדעת מה אפשר לעשות כדי להקל על עצמי מבחינה אישית ביום יום כדי לחוות פחות חרדה ולחזור לחיים נורמלים עד הטיפול והאם באמת כדאי לי לבטל? אשמח גם לטיפ מעשי או עם תוכל להפנות אותי לאתר באינטרנט או עם אתה יודע על ספרים בקשר לנושא חרדה או דיכאון אני אשמח. בקשה אישית ואני מקווה שתבין אותי עם אפשר אני מבקשת לא להזכיר את המילה אשפוזים או כאלה אני מפחדת מהדברים האלה. אני ממש מתנצלת שאני כותבת לך את זה אבל זה הדבר הכי מפחיד. אשמח רק לדעת איך אני יכולה להקל על החרדה לקראת הפגישה לטיפול. ממש תודה מכל הלב. שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מהפחד

טובי פלד
    16/03/2020

שלום דנה
    לכולם יש פחדים. ואפשר להתגבר עליהם אם מטפלים.
    אני ממליץ לך עך הספר הכל חרדות של טובי פלד.
    את יכולה לקנות אותו ממני ב50 שח.
    צעד ראשון תבברי לעצמך ממה את מפחדת ותגדירי זאת במדויק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו