תסכול בעקבות חוסר שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תסכול בעקבות חוסר שינה
    טל
    16/04/2020

שלום,
    אמי נפטרה לפני כשנתיים וחצי מסרטן.יש לציין שהיא הייתה חלק ענק מהחיים שלי מה שהקשה עליי מאד ביום יום..
    יש לי 3 אחים שהם נשואים ולא גרים בבית,אני גר עם אבא שלי כרגע .. לאבא שלי יש בת זוג כשנה... ולפני כחמישה חודשים הוא הציע לי לקנות את הדירה שלה,ראיתי את הדירה אהבתי אותה סך הכל לקחתי משכנתא וקניתי...
    לאחר החוזה התבררו לי ליקויים בדירה (יש רעשים מהדירה מעל כיוון שהדירה עשויה מעץ,נזילות,דירה שבחצר יש מוני חשמל של כל דיירי הבניין וכ'
    אבא שלי ובת הזוג שלו הסתירו ממני את המידע הזה וכשגיליתי את המידע הזה אמרתי לו למה לא אמרת לי דבר כזה ,הוא אמר לי עזוב אותך שטויות וששאלתי באיזה צד הוא נמצא הוא אמר לי בצד שלה מאותו הרגע(כשלושה שבועות) אני לא מדבר עם אבא שלי יותר... מרגיש רע ועצוב שסמכתי עליו והוא שיקר עליי בדבר כזה גדול ומשמעותי...מאז אני לא מצליח לישון בלילה אני מאד עייף אבל בקושי ישן... אני נכנס למיטה ב 22 ונרדם ב 03:30 וגם אז קם מוקדם ב 7 בבוקר וזה לאחר שקמתי מספר פעמים בזמן הקצר שישנתי בלילה..
    יש לציין שאני יצאתי לחל"ת בעקבות המצב דבר שגם שבר את שיגרת החיים שלי...
    מה ניתן לעשות על מנת לשפר את מצב הרוח ? איך אפשר להעביר את מה שקרה ? הריי מה שקרה בא לי בתת מודע כל הזמן...
    איך ניתן להירדם שזה הדבר החשוב לי ביותר?(אני לוקח כדורי שינה כשבועיים וזה לא עוזר...)
    אודה לתשובתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול בעקבות חוסר שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא הסתיר מידע אני לא ישן

טובי פלד
    16/04/2020

שלום טל
    התפרצה חרדת הנטישה בגלל מות אמך . אתה מרגיש נטוש מאבא גם בגלל בת הזוג שלו ובגלל ה"שקר."
    הקשר ההדוק עם אמך נגרם כנראה מחרדת הנטישה שהייתה לך כל הזמן.
    כדאי לך מאד ללכת לטיפול .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו