אשמח לעצה - התמודדות עם קורונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לעצה - התמודדות עם קורונה
    אילנית
    26/04/2020

אני עובדת בעבודה עם הרבה מאוד לחצים. לפני קורונה הבטיחו לי עזרה וקבלת עובדת חדשה שתעזור לי ותוריד ממני לחץ. עכשיו בגלל מצב של קורונה כבר לא כל כך פוחדת אבל בשביל לתפקד לוקחת קלמנרבין בעבודה. במהלך סוף שנה אמורה לעבור תוכנה, לא יודעת אם אעמוד בכך שכן תרופה מאיטה תגובה. מרגישה שמצב של קורונה קצת יותר מדי בשבילי, לא מרגישה כלום, לא ממש שמחה ולא עצב (פעם אחרונה הרגשתי כך כשסבתי נפטרה) קורה שאני עצבנית (בבית בלי תרופות). לא מבינה מה קורה לי, ומקווה כשמצב קורונה יגמר, אחזור לעצמי (כרגע לא במצב להחליף עבודה). לא פונה לטיפול בגלל קושי בהיפתחות, לכתוב הרבה יותר קל בשבילי. אשמח לעצה איך לחזור לעצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לחץ הקורונה

טובי פלד
    27/04/2020

שלום אילנית
    קודם כל הקוקונה זו תוספת לחץ . מראש את יותר רגישה ולחוצה שזה אומר יותר חרדה.
    את פוחדת להיפתח וזה מגביר את החרדות. אולי תנסי טיפול מרחוק ב או טיפול בכתיבה זה יכול מאד לעזור לך.הסגירות שלך מגבירה מאד את הלחץ. ותמצאי דרך להרפות את הלחצים בכל מיני תרגילים.
    הפתיחות יכולה מאד להקל עלייך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בכתיבה

אילנית
    27/04/2020

איך הולך טיפול בכתיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו