מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לעצה - התמודדות עם קורונהאילנית26/04/2020
אני עובדת בעבודה עם הרבה מאוד לחצים. לפני קורונה הבטיחו לי עזרה וקבלת עובדת חדשה שתעזור לי ותוריד ממני לחץ. עכשיו בגלל מצב של קורונה כבר לא כל כך פוחדת אבל בשביל לתפקד לוקחת קלמנרבין בעבודה. במהלך סוף שנה אמורה לעבור תוכנה, לא יודעת אם אעמוד בכך שכן תרופה מאיטה תגובה. מרגישה שמצב של קורונה קצת יותר מדי בשבילי, לא מרגישה כלום, לא ממש שמחה ולא עצב (פעם אחרונה הרגשתי כך כשסבתי נפטרה) קורה שאני עצבנית (בבית בלי תרופות). לא מבינה מה קורה לי, ומקווה כשמצב קורונה יגמר, אחזור לעצמי (כרגע לא במצב להחליף עבודה). לא פונה לטיפול בגלל קושי בהיפתחות, לכתוב הרבה יותר קל בשבילי. אשמח לעצה איך לחזור לעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוספת לחץ הקורונה
טובי פלד27/04/2020שלום אילנית
קודם כל הקוקונה זו תוספת לחץ . מראש את יותר רגישה ולחוצה שזה אומר יותר חרדה.
את פוחדת להיפתח וזה מגביר את החרדות. אולי תנסי טיפול מרחוק ב או טיפול בכתיבה זה יכול מאד לעזור לך.הסגירות שלך מגבירה מאד את הלחץ. ותמצאי דרך להרפות את הלחצים בכל מיני תרגילים.
הפתיחות יכולה מאד להקל עלייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בכתיבה
אילנית27/04/2020איך הולך טיפול בכתיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)