דוד מצד אבי מכפיש אותי ואת אימי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דוד מצד אבי מכפיש אותי ואת אימי
    לין
    27/04/2020

שלום רב
    אני בת 38 גרושה גרה עם הוריי ללא ילדים .
    יש לי דוד מצד אבא שלצערי כולל אימא שלו תמיד התעללו באימא שלי מאז נישואיה דברים כמו עקירת דלת כניסה ממקומה האשמות שווא מצד חמותה של אימי בניסיון שריפת פניה בתבשיל רותח....האשמות מצד גיסותיה שאימא שלי לא הביאה לה מזל שנולדו לה ילדים עם פיגור קשה.
    את אבא שלי שידכו לאימי למרות שסובל ממנת משל נמוכה מאוד בלתי מאובחנת......מאז שאימו של אבי נפטרה גר בדירה שלה קומה מתחתנו......דירה בסדר גמור מרצונו החופשי!! אני ואימא מכבסות לו מנקות לו מבשלות אני לוקחת אותו לרופא כשצריך למרות שהוא לא מיישם שום טיפול.....נותנת לו התרופות שלו.......לפני כחצי שנה דודתי ודוד מצד אבי הלכו לעו"ס סיפרו לה שקרים שאנחנו אני ואימא מנסות להעיף אבא מהבית......אמרתי לעו"ס שהכל שקרים....היום אותו דוד (שבנוסף לכל מחתים שנים רבות את אבי על מסמכים משפטיים ואבי לא כשר לחתום משפטית ואותו דוד יודע את זה טוב מאוד....אותו דוד לא מוכן שנלך עם אבא לעU"ד ישר מתחיל לצרוח ולהשתולל כמו חיה!!!!!1 איך מתמודדים עם זה? אותו דוד אמר בלי בושה לרופא שאני ואימי חולות(יש לנו בעיית דכאון) במקום לנסות לעזור מכפיש שמנו בכל מקום מנסה לטשטש את העבריינות שלו שמחתים אבא שלי על טפסים משפטיים לצערי אבא לא מאובחן.........דוד כזה מקומו בכלא איפה שאנשים כמוהו נמצאים תת רמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוב משפחה מאיים וסוחט

טובי פלד
    27/04/2020

שלום לך לין
    יש אנשים שמתנכלים לך והדוד הוא אחד מהם. את ואמך פוחדות לפעול.אתם צריכות עזרה , כדי שלא יסחטו אותכם . תתיעצו בצורה מסודרת עם עורך דין או עוס או פסיכולוג.
    אל תתנהלו לבדכם. ואם תפעלו בנחישות לא תינזקו.קחו עזרה מקצועית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו