מתלבטת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    ליאל
    11/06/2007

אני חילת זכאית סיוע וההתלבטות שלי אם בשלב של הצבא להתמסר לעבודה מלבד צבא או פשוט להיות מתונה ולעבוד בערך 3 משמרות , אי שואלת את זה כייון שאני מפרנסת את עצמי ומאוד מפחיד אותי להגיע למצב שלא יהיה לי אני מפחדת מזה ורוצה לחיות כמו כולם ולהרגיש שאם אני רוצה משהו אני יכולה לקנות לעצמי אבל מצד שני אם התמסר לעבודה לא כל כך יהיו לי חיים כיון שהבלה את זמני בצבא ובעבודה ,אז מה כדי לעשות אני ממש מתלבטת ולחוצה שמא לא יהיה לי כסף אני לא רוצה להרגיש מה שהרגשתי כילדה שאף פעם אמא לא יכולה לקנות לה אני רוצה עתיד שונה, אנא עזרו לי לקבל את ההחלטה הנכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאל יקרה...

רונן דוד
    16/06/2007

לכל דבר הזמן המתאים לו. אני חושב שאת צריכה להנות מתקופת הצבא, ולא לסבול, אסור לך להתענות.
    תסיימי את הצבא בניחותא ואז תתחילי לעבוד כמו כולם, או שאולי תבחרי להיות סטודנטית ותעבדי בעבודות מזדמנות. אל תנסי לבלוע את כל העוגה, גם אם זו תקופה שתחיי בה בצמצום, לא נורא, עוד יגיעו זמנים טובים יותר. בינתיים תהני מתקופת הצבא....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאל
    16/06/2007

התגובה שלך ממש עודדה אותי לקחתי את דבריך לתשומת ליבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו