מידע רפואי
פורומים
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- תמיכה בדיאטה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
- הומאופתיה
- תרומת ביציות
- יעוץ זוגי ודייטינג
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
- הפרעות קשב וריכוז
- דיכאון אחרי לידה
- פסיכולוגיה הוליסטית
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- מחלות זיהומיות
- ביטוח בריאות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר, ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית לברור גידולים בבלוטה.יפעת אלקיים - מומחית באפילציה
אפילטורית מוסמכת בהסרת שיער לצמיתות על ידי אפילציה (אלקטרוליזה) ושעווה. בוגרת האקדמיה למקצועות הקוסמטיקה GIGI ACADEMI. מתמחה בפתרון בעיות צמיחה הפוכה, האטת צמיחה, הסרה לצמיתות של שיער לבן, בלונדיני וכהה, טיפולים בדלקת זקיק השערה.
מנהל הפורום

053-4877782
- איך לריב נכון עם הבעל- גידול ילדיםאנונימית2806/12/2020
אני ובעלי נשואים כבר שנה וחצי וסהכ ביחד 7 שנים. במהלך כל הקשר תמיד היה ביננו חילוקי דעות. אנחנו די הפכים אבל אוהבים מאוד. הבעיה העיקרית שמאוד מעיקה עלינו היא הריבים.
בעת ריב (לא משנה מאיזו סיבה)- בעלי מעדיף לא לדבר ולהירגע- על מנת לא להגיד דברים שהוא לא מתכוון אליהם ולא לדבר איתי שהוא כועס. ואילו אני, בדיוק להפך- חייבת לדבר על נושא הריב מיד שהוא קורה על מנת לגמור את הריב כמה שיותר מהר. ככל שהזמן עובר (בעלי עדיין נרגע)- אני מתחילה לאט לאט להתעצבן ולהתבשל בתוך עצמי ואז שמגיע הרגע שהוא רגוע ורוצה לדבר- אני כועסת מאוד ואי אפשר לנהל שיח ברוגע על הנושא.
נראה ששנינו באותה בעת (שאנחנו עצבניים) לא מצליחים לראות מעבר לכעס.
כמו כן עלה בי החשש (כמובן ששיתפתי אותו) מה יהיה בעתיד שיהיה לנו ילדים? אני טוענת שאי אפשר להקים משפחה כאשר בין בני זוג אין תקשורת תקינה ואילו בעלי טוען שזה רק יעזור כי יהיה לנו מישהו שיותר חשוב לנו (שזה הילד) ואנחנו לא נריב בצורה כזו.
מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריבות בזוגיות
טובי פלד08/12/2020שלום רב
שניכם צודקים .ניהול הכעס שזה הרגש העיקרי בריב שונה אצל אנשים. בזמן ריב עולה גם חרדת נטישה ואצלך הדרך להפיג את חרדת הנטישה היא לדבר .אצל בעלך ההוא פוחד לכעוס עלייך שמא תנטשי אותו ולכן הוא שותק
צריך לעבוד עלזה ולהבין אחד את השני.
אם לא תצליחו בעצמכם כדאי שתלכו לייועץ מקצועי או סדנא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
איך לריב נכון עם הבעל- גידול ילדים
פתרון נוסף במקום ריטלין לטיפול ב-OCD
פחד ורתיעה של בן זוג מאינטימיות וסקס
זקוקה להמלצה - אנשי מקצוע בתחום הפסיכולוגיה
איך מומלץ לתקשר עם חולה סכיזופרניה?
בת בוגרת שתקועה בחייה לאחר כשלון בבחינה
חרדה עקב חרם שעברתי בעבודה ושניתקו אותי ממישהו שאהבתי
התמודדות עם מחשבות טורדניות על בעיות מעבודות קודמות
החמרה בכאבים כרוניים וחרדות רבות
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?