מאז הלידה הכל ידרדר המצב בבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאז הלידה הכל ידרדר המצב בבית
    אמא + 1
    19/06/2008

אני נשואה + 1 מאז הלידה היחסים שלי ושל בעלי זה אומר לגבי הפידיון הילד הברית הכל בלחץ ועצבים אנחנו גרים בראשון לציון לבד כל ההורים שלנו בפ"ת אין לי חברים כאן בכלל אני כל היום בבית עם בני הוא עובד כרגע לבד אני מנסה לשמור על רוח טובה אבל אני מרגישה שבעלי לא עוזר לי מספיק אני לבד ממש בגלל המשמרות שלו יש עזרה כשהוא בבית אבל כשהוא לא אני ממש לבד וקשה לי מאוד אני רוצה לחזור לפ"ת ליד חברים משפחה כדי שהבן שלי יהנה גם איתם יותר אבל בעלי לא רוצה בכלל הוא אומר נקנה רכב הכל יסתדר אבל אז הויכוח יהיה אחר על הכסף על הדלק ואני ניסיתי לחסוך את זה מעלינו גם ככה אין כסף אז נגור קרוב לכולם ואז יעזרו לנו ואנחנו גם נעזור איפה שאפשר גם ככה צריך לחסוך בהוצאות רק הנסיעות במונית ספיישל להורים פעם בחודש חתיכת הוצאה באוטובוסים צריך 2 אוטובוסים וצריך להסחב עם ים דברים של תינוק פעם בחודש לבקר הורים שיש להם נכד ראשון זה לא נורמלי וההורים מוגבלים לכן אינם יכולים להגיע אלינו אין לנו רכב ואין להם אני מנסה ליעל גם מבחינה כספית וגם לעזור אבל בעלי לא מקשיב לי נוא אומר שהוא לא מוכן בשום אופן לפ"ת עדיף שאני ילך חזרה להורים וזהו פה בראשון אני לא מכירה אף אחד ניסתי לדבר עם מישהי בגן השעשועים לא הבינה למה בכלל פניתי אליה הבן שלי רק בן 7 חודשיים אני מרגישה ממש בודדה לבד ואני מנסה להחזיק את עצמי רק בשביל בני בעלי לא מפרגן בכלל אני תמיד מפרגנת לו גם לבד וגם בקבוצת אנשים הוא ממש לו אני איתו כבר 8 שנים עוד מעט נשואה 6 שנים עוד מעט הוא עוזר אבל הוא עובד במקום עם רעש של מפעל ואנשים סביבו הוא בא הביתה בשביל מחשב טלויזיה אני ובני אין לו חיי חברים כמו שיש לי אמרתי לו אם אין לך כוח אני ילך אז הוא נפגע כשאני הולכת בלעדיו מידי פעם כל הזמן אפילו אני מרגישה שאני יכולה להועיל יותר אבל אני תקועה פה אני בבית ומחפשת את עצמי באוכל טלויזיה שזה ממש לא אני עם האנרגיות שלי אני בדר"כ תמיד עם אנשים לעזור לתרום לתת כמה שאפשר אני בן אדם חברתי מאוד בעלע ממש לו שום דבר לא מתאים לו וזה חונק אותי איפה שהוא אני מנסה להיות אדם עצמאי ולא מאפשרים לי אני בן אדם לא בזבזן ובכל זאת בעלי כל הזמן טוען שאני בזבזנית אפילו בגים אני קונה פעם בחצי שנה ונעלים פעם לשנתיים אני מנסה להבין למה לחנוק אותי שבעצם אני מנסה לא לבזבז לא לצאת אז מה למות בארבע קירות איך הוא מצפה שאני יחייה מה אני יתן לילד שלי לראות בסך הכל אני רוצה להתרחב ולהתפתח אז שיעזור ולהפך אני מרגישה שהוא חונק אותי איפה שהוא אולי כי אני בבית אני מרגישה ככה או בגלל שאני לא עובדת אבל אני פשוט לבד נטו וזה הורג אותי נפשית אפילו ללכת למשהו אין לי כאן אלוהים אוליי תגידו לי מה אני צריכה לעשותל אני פשוט מאבדת את העקשונות שלי עוד מעט.
    אני לא רוצה שבני יפגע אני משתלדת להיות האמא הכי טובה אבל אני מפחדת שבגלל איך שבעלי מתנהג זה יפגע בבני.

אנא בדחיפות מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבית...

רונן דוד
    20/06/2008

את מתארת הרבה לבטים ובעיות שאתם סובלים מהן.

אני מציע לך לשוחח עם בעלך בפתיחות על הנושא,
    תנסי לבקש ממנו שיעזור לך כמה שאפשר.

אל תתיאשי מלחפש חברה טובה שתעזור לך, זו יכולה להיות שכנה טובה או אפילו מישהי
    בתחנת האוטובוס. יכול להיות שאתם זקוקים לטיפול זוגי על מנת ללבן את הבעיות ביניכם,
    נסי לפנות למרפאה המקומית ולברר מה מגיע לך מבחינת טיפול ועזרה,
    יכול להיות שכדאי גם לפנות ללשכת הרווחה המקומית, אולי הם יעזרו לך בייעוץ ודברים אחרים על מנת שיקלו עליכם כמו גן של נעמ"ת במחיר מוזל.

בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת מהבית לעבודה

אמה
    26/06/2008

הי אני מציעה פשוט לצאת לעבוד העבודה מרפא את המצב . לרשום הילד או למשפחתון ולצאת לעבוד בסופר , במילוי מקום בגנים . בעבודה לא מחיבת כדי למלא את היום . ולילד תהיה חברה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסכים עם גליה ב- 100%

רונן דוד
    28/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת בדידות

אסתר מ.
    01/07/2008

גם אני מרגישה בודדה , למרות שיש לי משפחה ולא הייתי מגדירה את מערכת היחסים כמתדרדרת אבל זה לא מספיק ... יש משהו בתוכי שמפריע לי להנות מהחיים ...תחושת הבדידות לא עוזבת אותי במיוחד כשבמשך שבועות אף אחד לא מתקשר אלי .יש לי חברה אחת או שניים , אבל להן יש המון חברות ואני רק אחת מהן ... כניראה , שהצורך חברתי שקיים בי גובר על יכולתי ליצור יחסים חברתיים . לך אני מציעה למצוא עבודה לחצי משרה קרוב לבית . אומרים , שזה לא משתלם כי כל השכר הולך למימון של המטפלת . אבל בכל זאת , אם תהיה 5 שעות מחוץ לבית , תקבלי הרגשה אחרת , תחזרי בצב רוח טוב יותר ותוכלי להעניק לילדיך יותר... גאולי אולי תרווחי קצט כסף לעצמך ובעלך לא יוכל לגעור בך על הוצאות חיוניות . אם תרצי ליצור אתי קשר דרך מייל , את מוזמנת ...אני גם גרה בראשון . בברכה, אסתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו