מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אני אמור למחוק את הוואטסאפאור04/12/2021
כי אני מסוגל להיות בו כמעט כל היום, מתפתה להיות בו בזמן העבודה, מתכתב בו עם אנשים לא טובים שגם חלקם חוסמים אותי לדעתי לא בגלל דברים רעים שעשיתי , עוסק בו בניהול קבוצות בהתנדבות ובחינם ( שבהם אני קבעתי כללים ונצמד אליהם ומסיר אנשים שלא נוהגים על פיהם תוך נתינת זמן של למשל 10-11 דקות לאנשים שהעלו לקבוצות שלי תמונה או סרטון בנושא אסור אבל גם עוסק בשיווק ופרסום הקבוצות ורודף אפילו אחרי אנשים שאני הסרתי כדי שיחזרו לקבוצות עם או בלי התנצלות כי אני רוצה שהקבוצות שלי יהיו מלאות כי אני רוצה שהרבה אנשים ייהנו מהשירות הזה שלי ) ובהעלאת תמונות וסרטונים ב- 3 נושאים עיקריים : פורנו, בחורות בבגד ים ושירים ( הקישורים שאני מביא מהאינטרנט שאני מעלה לא ניראים בצורה גדולה ולפעמים גם לא עובדים ולכן אני מצלם מהאינטרנט במחשב במצלמה של הפלאפון ומעלה אותם לקבוצה בתור קבצי וידאו ). כמו כן מנהל קבוצות אחרות לפעמים מסירים אותי בגלל " שטויות " שלהם. הפלאפון שלי דרך אגב ישן ויש בו לפעמים בעיות טכניות, הנה לאחרונה הפלאפון שלי נוטה להתחמם לעיתים קרובות והמצלמה בו לעיתים לא פועלת למרות שיתיקיית הקבצים שלי, גלריית התמונות וסל המיחזור של הגלרייה נקיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקונים
אור04/12/2021* נתינת 10 דקות לאנשים שהעלו דברים לא רלוונטיים לקבוצותיי למחוק אותם לפני הסרה.
* אני מתכוון שאני בקושי דורש שהאנשים שהסרתי כדי שיחזרו לקבוצותיי יתנצלו בפניי או בפניי חברי הקבוצה.
* מנהלי קבוצות אחרות לפעמים מסירים אותי.
* תיקיית הקבצים שלי נקייה ולמרות זאת המצלמה לפעמים לא עובדת.
דרך אגב, את כל קבוצותיי אני מנהל לבד ותיאורטית אני יכול לפתוח כל יום אפילו 20 קבוצות חדשות - היד עוד נטוייה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון אחרון בהחלט
אור04/12/2021* לפעמים אני אפילו מצלם מהאינטרנט של המחשב תמונות מהאינטרנט כי קשה לי ללחוץ על הפלאפון ולעשות העתק תמונה, מישהו אמר לי גם שללחוץ על הפלאפון הרבה פעמים יכול לקלקל את המכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעלה חומרים עבור קבוצותיי וקבוצות של אחרים*
אור04/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתף בקבוצות שלי אנשים מחו"ל וגם
אור04/12/2021נמצא בקבוצות מחו"ל ואני מקווה שאני שולח יותר תמונות וסרטונים של אנשים מחו"ל עבור קבוצותיי וקבוצות הישראלים האחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועד כה מעולם לא חסמתי אנשים בפרטי בווצאפ
אור05/12/2021מה דעתך על כל ההתנהלות שלי בווצאפ ? האם למחוק אותו וזהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני אוכל
אור08/12/2021
חלק מהזמן אני מרגיש כמו שוטר או גננת בגן ילדים שצריך להסיר אנשים ששולחים פורנו בקבוצות שלי שקבעתי שאסור לשלוח שם פורנו - אני אומר לאנשים שאין לי בעיה שנוצרים ממדינות נוצריות יהיו בקבוצות שלי , אני עכשיו עוסק גם בהסרת המוסלמים מהקבוצות שלי על פי המלצות שקיבלתי ,
פעולת ההסרה של אנשים מקבוצות, בעיקר של ערבים - עקב המלצות שקיבלתי מאנשים אחרים בווצאפ, גורמת לי ממש להרגיש כמו מנהל, מזכיר, שוטר או גננת בגן ילדים. כלומר חלק מהזמן אני בכלל לא עוסק בהעלאת חומרים.
יש לי בווצאפ איזה 50 (לדעתי ) קבוצות ווצאפ בס"ך הכל וכמעט 400 אנשי קשר בפלאפון שלרובם יש ווצאפ
אחות או רופאה של בית חולים פסיכיאטרי אחד בארץ הציעה לי לא לעבור 10 שעות ביום בס"ך הכל בפלאפון כלומר גם בווצאפ וגם בדברים האחרים בפלאפון , אמא שלי לא רוצה שאהייה יותר מ - 4 שעות בווצאפ ולי לא מפריע להיות מהרגע שאני קם מהשינה עד הרגע שאני הולך לישון, אבל כמובן לא בזמן הארוחות, הרחצה, קנייה בבתי עסק ועשיית צרכים. אני אוכל, שותה שתייה ממותקת ומים, מתרחץ, לא מוזנח וקורא עיתון והחלטתי להיות בווצאפ במקום העבודה שלי רק בשעות ההפסקה !היא טוענת שאני צריך אישפוז כי אני שוכח לפעמים דברים בגלל שהראש שלי כל היום בווצאפ כמו לשים את החלב במקרר או שאני מעיר אותה בטעות לפנות בוקר בגלל שכואב לי משהו אבל היא פשוט גם קמה מהשינה מכל הפרעה ממש קטנה, נראה לי הבעיה בתחום הזה היא יותר בה מאשר בי. ואולי רק בית חולים פסיכיאטרי אחד בארץ טוען שמאשפזים על התמכרות לווצאפ והיא כל הזמן אומרת לי שאם לא אתנתק מהנייד היא תארגן לי אישפוז כזה וככה גם אמר לי הפסיכיאטר שלי מאותו בית חולים פסיכיאטרי שטוען שלא מאשפזים על זה, זה נראה כאילו לכולם יש קטנונייה נגדי ואמא שלי אומרת שהאחות או הרופאה מאיזשהו בית חולים פסיכיאטרי בארץ שענתה לי בטלפון שאני יכול להיות 10 שעות ביום בווצאפ ובכל הדברים האחרים בפלאפון ( כלומר גם ווצאפ + כל הדברים האחרים שבפלאפון שלא יעברו את ה- 10 שעות ביום ) צחקה עליי ולכן היא אמרה 10 שעות כלומר לא התכוונה ברצינות. אני מרגיש טוב והווצאפ גורם לי להנאה מרובה ! יש עכשיו גם קצת יקיצה מוקדמת, אני מקליט ומריץ את ההקלטות בממיר של הסלון בסתר עם אח שלי, אני משתמש בפלאפון גם לצורכי עבודה, אני עושה קניות, קורא עיתון ויש לי סעיף שאני לא רוצה לעשות הליכות על ההליכון בבית ובכלל בחורף כדי לא להזיע.החלטתי שאהייה בווצאפ במקום העבודה שלי בהפסקות בלבד ומה דעתכם על בעיית היקיצה המוקדמת הקלה שלי ? למשל היום קמתי ב- 03:15 בלילה, נשארתי במיטה עד 03:45 ואחרי שעה חזרתי לישון לעוד שעה לפני שיצאתי לעבודה אבל ברוב המקרים אני לא מצליח לחזור לישון כשאני מתעורר בשעות 04:00-05:00, מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה שעות אתה ממליץ לי להיות בווצאפ בס"ך הכל ביום ?
אור08/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה אחרונה
אור08/12/2021קראתי על הבן 14 ההוא שהתמכר למשחק הפורטנייט ולכן אושפז אבל זה היה בעיקר בגלל שהוא הפסיק ללכת לבית הספר והיו לו התקפי זעם ואלימות כלפי סביבתו והוא היה מוזנח ולא מקולח אבל אצלי זה ממש לא המצב, האם את חושבת שאני צריך למחוק את הווצאפ ? אני לא רוצה למחוק ! אני לא חושב שצריך להיות טוטאליים לכאן או לכאן !
אח או רופא של אחד מבתי החולים הפסיכיאטריים בארץ אמר לי שאמא שלי יכולה להביא אותי לאיבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)