מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בריאותית פיזיולוגית וקושי נפשימור05/02/2022
שלום
אני בת 26 וב-9 השנים האחרונות סבלתי מבעיה בריאותית כרונית שגרמה לי לכאב פיזי רב.
ככל שעבר הזמן הפכתי להיות אדם חרדתי מאוד ומפוחדת מאוד, פחד מכאב שמע יצוץ משום מקום גם אם יש משהו קטן, הפכתי לאדם שלילי מאוד, פסימית מאוד, חרדה בריאותית עצומה, מכל דבר, עקירת שן או כאב ראש.. מפחדת מהכול ורואה את הנורא מכול ולא מצליחה להסתכל מעבר.
לצורך העניין עברתי עקירה כירורגית שכאבה וההחלמה הייתה 3 שבועות וההרגשה הייתה נצחית, זה הרגיש שאני לא אחלים לנצח ושהכאב יישאר שם לתמיד ושאולי יש לי סיבוכים ובגלל זה לוקח זמן החלמה..
כל אלו נוצרו ב-9 השנים האחרונות עקב אותה בעיה בריאותית קשה שהפכה אותי לבלתי נסבלת על עצמי..
הבעיה הבריאותית עדיין קיימת אך לא כבעבר.
מה עליי לעשות על מנת להשתחרר מהכאבים הטראומתיים שחוויתי, משגרת חיי שנהרסה (הייתי כ-9 שנים בבית ללא קשרים חברתיים עקב המוגבלות הפיזית וגם הנפשית שנוצרה).
אני מרגישה כלואה.. ולמרות שהגוף נמצא במצב טוב בהרבה, החשיבה והנפש נמצאים במצב גרוע בהרבה אפילו ממקודם.
איך להשתחרר??
תודה על ההקשבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טראומה ופחדים על בסיס רפואי
טובי פלד14/02/2022שלום מור
הפחדים שלך מאד חזקים ולכן את צריכה טיפול בהם אני מציע לך גם להצטרף לפעילות שאת אוהבת כמו טיולים או ריקודים ולא להישאר לבד בבית .תצטרפי לאיזה שהו פעילות קבוצתית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)