מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייחסות של ביתיאור26/03/2022
שלום, ביתי הבכורה (יש 2 נוספים בת בגיל 24 ובן 20)בת 26 גרה עם בן זוגה הם מגיעים אלינו פעם בחודש/חודש וחצי, יש איתה תקשורת מצוינת יום יומית בטלפון. כשהם מגיעים אלינו לסופש. 1- הם מגיעים בשעה 18.00 בערב ואחרי חצי שעה הולכים לנוח וקמים כשיושבים לאכול א. ערב.
2. ביתי מדברת אלי לפעמים בצורה לא מכבדת מול בן זוגה-הפעם ממש גרמה לי לבכות
3. היא מתנהגת כמו אורחת בבית, כשכולם מסדרים שולחן/ או מפנים עד שלא מבקשים ממנה היא לא קמה. אני ובעלי מרגישים שהיא ובן זוגה ממש מבדלים את עצמם מהמשפחה בעוד ששני הילדים עם בני זוגם יושבים איתנו, צוחקים, מתקשרים וכו'....אני חייבת לציין כי בן זוגה של ביתי מרגיש בנוח והיא זו ש"לוקחת" אותו הצידה כל הזמן
מה עלי לעשות? אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בת שמדברת לא יפה להוריה
טובי פלד07/04/2022שלום אור
לילדה שלך יש יש קושי איתכם וכנראה כועסת עליכם . אתם לא אשמים אבל כדאי לברר איתה מה היא מרגישה ולעשות משהו כדי לשפר את הרגשתה ולהפסיק את התנהגותה הבוטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)