דיכאון ללא סיבה - צרות של עשירים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון ללא סיבה - צרות של עשירים
    א
    06/07/2022

על הנייר החיים שלי במצב הכי טוב אי פעם.

נשוי באושר (יחסית..) לאשה יפה וחכמה, ילדים נפלאים ובריאים, עבודה בהייטק שאני אוהב מאד במרחק הליכה מהבית, כמה חברים, דירה נאה בשכונה מבוקשת כמעט בלי חובות.
    בריא מאד, שומר על פעילות גופנית ועל תזונה בריאה במשך שנים.
    הכל אמור להיות נפלא.

אבל דווקא בתקופה מושלמת לכאורה זו אני מרגיש במצוקה קשה. מתעורר בלילות ולא יכול לישון וזה הולך ומחמיר.
    בעבר האשמתי כל מני בעיות זמניות: סגרי הקורונה, טרדיות בירוקרטיות שונות שהיו לנו, העומס של הטיפול בילדים וויכוחים עם אשתי.

אבל הילדים גדלו קצת והעומס ירד, הבעיות הבירוקרטיות נפתרו, הקורונה נגמרה וההרגשה רק הופכת קשה יותר.
    תירגול של מדיטציה מדי בוקר שעזר לי עד כה כבר הפך לקשה מנשוא.
    לראשונה בחיי אפילו מרגיש שהאנרגיה המינית שלי נחלשה.

אני לא יודע להסביר מה מקור המצוקה שלי. זה משפיע על ההתנהגות שלי בעבודה ובסופו של דבר יהרוס את כל מה שהשגתי עד היום.

מה עושים עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרות של עשירים

טובי פלד
    07/07/2022

שלום רב
    סביר להניח שיש לך חרדות לא מוסברות שנהפכו לעצב חלקן על בסיס ביולוגי , אולי ירידה בטסטוסטרון שזה ההורמון הזכרי
    כדאי שתתייעץ עם פסיכולוג ופסיכיאטר. כמו כן תמצא פעילויות שמשמחות אותך בלי סיבה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו