אימא שצועקת כל הזמן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אימא שצועקת כל הזמן
    תמר
    24/08/2022

שלום
    אני גרה עם אימא שלי היא בעצם גם לא יכולה להסתדר בלעדיי אני עושה הכל מנקה מסדרת מביאה מצרכים לבית היא רק דואגת לבישול אבל אני מכינה לה הכל לפני שהיא מתחילה לבשל מכינה רק בישולים קלים דואגת לתרופות שלה כמעט בכל בוקר כשאני מתחילה לנקות היא מוצאת תמיד משהו בשביל לצעוק עליי אפילו אם זה שטותי וממש מקללת אותי בקול רם שגם השכן בטוח שומע בבוקר היא פותחת חלונות שהקול שלה מגיע רחוק זה הרבה שנים ככה כבר לא עושה לה חשבון שתקלל כמה שהיא רוצה רק שהקול שלה לא יגיע לשכנים כי היא אומרת דברים לא יפים אתמול היא ממש הגזימה בגלל שטות קטן היא צעקה עליי עמדה ליד החלון השכן שלנו עבד בחצר והוא ממש קרוב אלינו אני בטוחה ששמע מאז אני לא מסוגלת לצאת מהבית ולהיתקל בשכן כי היא אמרה דברים איומים עליי לקללות שלה ממש לא עושה חשבון כי אני יודעת שיש לה בעיה נפשית אבל אני כן עושה חשבון לשכנים וזה עושה לי מועקה בלב הדברים שלה היו מכוונות אליי כך שכולם ידעו שזאת אני כי רק אני איתה בבית לשאר האחיות היא מתייחסת יפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימא שצועקת כל הזמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא צועקת ומקללת

טובי פלד
    31/08/2022

שלום תמר
    אמך הסובלת מבעיה נפשית לא תושפע מדיבורים . רק מעשים. מעשים ברורים שעלולים להרגיז אותה מאד. כדאי שתלכי לייעוץ בנושא הזה אם לא .אל תשימי לב למה שאומרת וגם השכנים יבינו אל תפחדי ממה שהכנים יחשבו תחיי את חייך בכיף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו