מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחס לחיצוניות הבן זוג אחרי בגידהאחת31/08/2022
שלום רב
זה לא שחסר בעיות בזוגיות שלנו של 13 שנות נישואין. דרך ארוכה של קשיים החל משנים של טיפולי פוריות ועד שני ילדים שהטמפרמנט שלהם לא קל. ועוד אין תמיכה בכלל מהסביבה. גם לא מעט נושאי מחלוקת שהביאו לקרירות וריחוק בזוגיות ואז ביום אחד אפל מגלה שבעלי מפלרטט מאחורי הגב שלי . עת שאני מטפלת בילדים הוא מבלה שעות נוספות כאילו בעבודה, מסתבר שזה לא בדיוק זה.
פגועה לא מילה. יחד עם זאת היה לי קשה לפרק את החבילה ולהיתקע עכשיו עם שני עוללים קטנים דווקא עת שניסיתי להרים את עצמי ולהתחיל להשקיע בבניית קריירה.
ישבנו דברנו סיכמנו. והוא כן התחיל להשקיע יותר בזוגיות ואני אמורה לעשות כן. יחד עם זאת מאני רואה שהפכתי לאדם ממש רגיש ופגיע. ועוד יותר גרוע, בכל ה13 שנות נישואין אף פעם לא הרגשתי לא שילמה עם החיצוניות שלו להפך ראיתו אומנם לא הכי יפה אבל בהחלט חמוד. עכשיו התחלתי להסתכל עליו בעיניים חדשות. קשה לי לראות אותו מושך ועוד יותר גרוע כל הזמן משווה אותו ביני לבין עצמי לגברים אחרים ואומרת לעצמי איך בכלל התחתנתי איתו. פשוט כאילו נפקחו לי העיניים ופתאום רואה אותו ממש לא נאה עם גוף רפוי וקמטים בפנים. פשוט לפני חודש הסתכלתי ולא ראיתי כל זה. והתחושה הזו לא עוזבת אותי והיא כל כך אמיתית.
מה לעשות?!
תודה
פשוט קשה לי מאוד עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נמשכת לבעל לאחר.....
טובי פלד02/09/2022שלום רב את נמצאת בחרדת נטישה ובין היתר את כבר לא רואה בבן הזןג שלך אדם שיגן עלייך ויתמוך בך.לכן את רואה אותו פחות מושך. כדאי שתלכי לטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)