יחס לחיצוניות הבן זוג אחרי בגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחס לחיצוניות הבן זוג אחרי בגידה
    אחת
    31/08/2022

שלום רב
    זה לא שחסר בעיות בזוגיות שלנו של 13 שנות נישואין. דרך ארוכה של קשיים החל משנים של טיפולי פוריות ועד שני ילדים שהטמפרמנט שלהם לא קל. ועוד אין תמיכה בכלל מהסביבה. גם לא מעט נושאי מחלוקת שהביאו לקרירות וריחוק בזוגיות ואז ביום אחד אפל מגלה שבעלי מפלרטט מאחורי הגב שלי . עת שאני מטפלת בילדים הוא מבלה שעות נוספות כאילו בעבודה, מסתבר שזה לא בדיוק זה.
    פגועה לא מילה. יחד עם זאת היה לי קשה לפרק את החבילה ולהיתקע עכשיו עם שני עוללים קטנים דווקא עת שניסיתי להרים את עצמי ולהתחיל להשקיע בבניית קריירה.
    ישבנו דברנו סיכמנו. והוא כן התחיל להשקיע יותר בזוגיות ואני אמורה לעשות כן. יחד עם זאת מאני רואה שהפכתי לאדם ממש רגיש ופגיע. ועוד יותר גרוע, בכל ה13 שנות נישואין אף פעם לא הרגשתי לא שילמה עם החיצוניות שלו להפך ראיתו אומנם לא הכי יפה אבל בהחלט חמוד. עכשיו התחלתי להסתכל עליו בעיניים חדשות. קשה לי לראות אותו מושך ועוד יותר גרוע כל הזמן משווה אותו ביני לבין עצמי לגברים אחרים ואומרת לעצמי איך בכלל התחתנתי איתו. פשוט כאילו נפקחו לי העיניים ופתאום רואה אותו ממש לא נאה עם גוף רפוי וקמטים בפנים. פשוט לפני חודש הסתכלתי ולא ראיתי כל זה. והתחושה הזו לא עוזבת אותי והיא כל כך אמיתית.
    מה לעשות?!
    תודה
    פשוט קשה לי מאוד עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת לבעל לאחר.....

טובי פלד
    02/09/2022

שלום רב את נמצאת בחרדת נטישה ובין היתר את כבר לא רואה בבן הזןג שלך אדם שיגן עלייך ויתמוך בך.לכן את רואה אותו פחות מושך. כדאי שתלכי לטיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו