חוסר בטחון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון
    איזה אחד
    22/06/2008

שלום אני בן 17 ווחציי בקיצור שבוע שעבר אני התחלתי לעבוד באיזה עבודה עבדתי שם במשך שבויע וחצי ופטרו אותי היום ואין לי בטחון בכככל אני בטוח שהם פטרו אותי רק בגגל שאין לי בטחוןן אני רוצה שתעזרו לי איך אני מחזיר את הבטיחון שליי גם שעבדתי שם בעבודה התבישתי לדבר עם אנשים לגיד להם שלום בבוקר וגם למנהלת של עבודה היתי בא לעבודה בבוקר לא מדבר לא עם המנהל ולא עם אפחד היתי מדבר אולי פעם בה בקושי אין לי בטחון בככלל זה פוגע לי בחיםםם אחותי גם אמרהה שאין לי בטחוןןן בככל ורק שאני חושב שאין לי בטחון הוא יורד לייייייייי מה עושים במצב כזה כול עבודה שאני יתחיל עם לא יהיה לי בטיחון אני בטוח שנאי לא יסדתר שם כבר שתי עובודת התחלחתי ופטרו אותי התאישתי כברררררר תעזרו ליייייייייייי אני בטוח שהמנהל עיף אותי כי לא דברנו בככל בעבודהה לא אמרתי לו שלום בבוקר לא כלום אין אני לא יסדתר ככה באף מקום אתה חושב שיש לי בעיה פסוכלית או משו כזהההההההה עם כן אני רוצה לטפל בבעיה הזאות תין לי הצעות מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בטחון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מופנם ובישן

סיגל לוי
    22/06/2008

הי עידן
    אולי אתה מופנם וביישן
    כמובן שאפשר להשתפר, לחזק את הביטחון אבל בהדרגה
    אולי תבחר בעבודה שלא צריך יותר מדי לדבר עם אחרים ואז יהיה לך קל יותר
    נסה להתגבר
    תראה אם זה עוזר
    אם תחוש שאתה זקוק, אתה יכול לפנות גם לעזרה מקצועית
    רצון לשינוי הוא כבר התחלה טובה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני בדיוק כמוך כנס

חן
    28/06/2008

אני בת 16 וגם אני מאוד בישנית עכשיו יש לי חופש וסימתי חטיבת בינים שנה הבאה תיכון ובבית ספר אני לא דיברתי גם אם אף אחד תמיד ישבתי לבד בצד למזלי מצאתי איזה 5 6 חברות ילדות טובות אבל לא כולן היו חברות טובות שלי שכל הפסקה היתי איתן היו רק 2 חברות מאוד טובות שלי שכל הזמן הינו ביחד אחת לא היתה בישנית והיא היתה חרוצה בלימודים אבל היא היתה ילדה טובה והשנייה היתה בדיוק כמוני בישנית ולא מדברת אם אף אחד ועכשיו אני עדין בקשר אם החברות אבל לצערי לא נהיה ביחד בתיכון ועכשיו שנה הבאה שאני יהיה בתיכון אני פוחדת שאני יהיה שם לבד ולא יתחבר לאף אחד וגם פוחדת שיציקו לי אוףף אני משהיתי קטנה היתי תיפוס בישן גם אחותי בישנית שתינו יצאנו בישניות אחותי גדולה ממני ב-4 שנים היא בת 20 ויש לה רק חברה אחת ואין לה חבר וזה אולי גם בגלל שהיא בישנית ולא מתחברת וגם אמא שלי סיפרה לי שכשהיא היתה ילדה היו מציקים לה ומרביצים לה והיא היתה חלשה היא לא היתה מחזירה וגם לא היו לה חברות אבל היא סיפרה לי שאחר כך בתיכון היא קיבלה ביטחון עצמי והתחברה דיברה אם אנשים הקיצר אני מקווה שגם לי זה יקרה ואני יקבל ביטחון כמו שאמא שלי קיבלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס עידן

היי
    04/07/2008

אחי אני בדיוק כמוך אני בן 17 ואין לי ביטחון עצמי בגרוש וזה הורס לי תחיים בדיוק כמו אצלך אני רוצה לעבוד אבל אין לי ביטחון בשביל לדבר עם האנשים שם וגם הפסקתי ללמוד בגלל הבעיה הזאת תוסיף אותי לICQ ונדבר: 273569667

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו