מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירושיםיסמין23/06/2008
אני ובעלי ניפרדנו ליפני כמה ימים ואני רוצה להיתגרש מימנו אבל כלכך קשה לי אני רגילה אליו ואני עוברת תקופה קשה אני כל הזמן בוכה ולא טוב לי למרות שאני יודעת שבסוף יהיה לי יותר טוב בילעדיו תעזרו לי לנסות לעבור את זה בלי להישבר ולחזור אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת משבר
סיגל לוי23/06/2008שלום יסמין
גירושין הם באמת שינוי גדול בעל אופי משברי
אם את שלמה עם החלטתך, נסי לחפש תמיכה סביבך
ובהדרגה לבנות לך מעגל חברתי חדש
צריך המון סבלנות, כוחות, אופטימיות
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יסמין24/06/2008תודה סיגל על שענית לי אני שלמה אם ההחלטה כבר הרבה זמן שלא טוב איתו
אני פשוט רוצה שזה יגמר מהר
חברות כבר לא נישארו לי ביגללו ואני מקווה לימצוא חברות אם אותם בעיות שלי
ביגלל גילי הצעיר אני לא דואגת אני ישקם את החיים שלי בילעדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי או סיכון
סיגל לוי25/06/2008יסמין היקרה
בקשר לגירושין או בקשר לכל משבר בחיים כדאי לזכור
זהו מצב שאפשר לראות בשינוי סיכוי המאיים עלינו, על כל מה שהכרנו, על כל מה שבטוח
ובאותה מידה זהו סיכוי לצמיחה של משהו חדש, לאחר לימוד השיעור מתוך המשבר, מקום טוב יותר...
את רוצה לצמוח מהמצב ואין סיבה שלא, אף שהדרך קשה
המון כוח ובהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)