הרגשה של כישלון בכל החיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגשה של כישלון בכל החיים
    ינון
    25/06/2008

מאז שאני זוכר את עצמי אני נכשל בכל דבר שאני עושה. בבית הספר הייתי ילד דחוי עם ציונים בינוניים, בתיכון הייתי תלמיד חלש וביישן ואת הבגרויות (הגרועות) שלי סיימתי רק אחרי הצבא. בצבא הייתי תמיד אחרון בהכל , בטירונות בקורס ביחידה, בכל מקום לא הסתדרתי עד שקבן הוציא אותי ליחידה עורפית שגם בה הייתי מסתבך כל הזמן ונמצא בעימותים עם המפקדים ועם החיילים, אחרי הצבא ניסיתי לעבוד בכמה עבודות . עבדתי כמה חודשים בעבודה יחסית בסדר אבל כל הזמן הרגשתי ממורמר ושדופקים אותי עד שפיטרו אותי בבושת פנים משם ואח"כ פיטרו אותי מעבודה אחרת ואח"כ מעוד אחת ומעוד אחת. בסוף התיאשתי וניגשתי לפסיכומטרי, הוצאתי ציון נמוך מאד ונרשמתי לחוג באוניברסיטה , לא יוקרתי וגם שלא ממש עניין אותי.. בלימודים ניסיתי פעמיים להתחיל עם בחורות ובכל פעם דחו אותי , כנראה כי אני מכוער ומגמגם וקצת חסר ביטחון עצמי. את הסמסטר הראשון עברתי בקושי בציונים נמוכים ובסמסטר השני קיבלתי התקף פסיכוטי שאשפזו אותי בו בבית חולים כי ניסיתי להתאבד ואחריו שקעתי בדיכאון עמוק שממנו לא השתקמתי עד היום (שנתיים) היום אני חי מקצבת נכות ומרגיש רחמים עצמיים וכישלון מוחלט, הולך למועדון אנוש ומרגיש מושפל נורא איך יצאתי כזה חרא של בן אדם שלא מסתדר עם אף אחד. מיותר לציין שניתקתי קשר עם כל החברים שהיו לי. אני הולך לטיפול פסיכולוגי במרפאת חוץ ומרגיש רגשות של שנאה כלפי הפסיכולוגית שלי ומפחד מהפסיכיאטרית שלי. ההורים שלי נורא לוחצים עלי שאני אקח את התרופות שהיא רושמת לי למרות שנראה לי שהן מזיקות לי , עובדה שהשמנתי נורא (26 קילו בשנה) ואני עדיין יושב בבית ומרגיש בדיכאון. רואה חדשות וגולש באינטרנט וחלק מהזמן בוהה בתקרה ביאוש וחושב מחשבות אובדניות.. לא יודע כבר מה לעשות. גם את החונך שלי שהוא איש נחמד מאד כבר לא בא לי לפגוש. רציתי לשאול מה אתם מציעים לי לעשות , חשבתי לפנות לטיפול בנזעי חשמל, ללכת לנערת ליווי ולהתחיל לעסוק בספורט אקסטרים.. הדברים האלה טובים לאדם במצבי? בבקשה תעזרו לי ינון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה של כישלון בכל החיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה של כשלון

סיגל לוי
    26/06/2008

שלום ינון
    אתה מתאר התמודדות קשה לאורך כל הדרך
    אבל אם אתה כותב כאן סימן שלא איבדת תקווה וזה מאד משמעותי

על שאלות כפי ששאלת כדאי לך להתייעץ עם הגורמים המטפלים בך
    כדאי לך לשתף אותם שלא טוב לך בטיפול
    כדאי לא לנתק קשרים טובים, כמו החונך, כדי לא לבודד את עצמך

ובקשר לנשים... יש כאן שירות של שידוכים (מס' פנויות לפני זו) - לידיעתך...

תזכור שבשביל שאחרים יראו את הטוב שבך, אתה קודם כל צריך להכיר בטוב שיש בך, ויש!!!

המון הצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו