מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיסתי קנאית ושתלטניתגילת05/12/2022
בוקר טוב
אני נשואה כבר 22 שנים.יש לי בעיה עם גיסתי.אחות
של בעלי.אף פעם היא לא קיבלה אותי למשפחה שלהם.
תמיד כשהיינו נפגשים אני הייתי נשארת בצד והיא היתה בקשר עם הגיסה השנייה. גם אמרתי לה את זה אבל לא היה אכפת לה בכלל.היא מרגישה כאילו לקחתי לה את בעלי.תמיד כועסת עלי למרות שבעבר מאוד השתדלתי אבל הבנתי שלא משנה מה אעשה אני תמיד לא רצויה ולכן כבר הפסקתי כמעט להשתדל.היא מאוד מקנאה.אם אני לא מרגישה טוב היא סתם שולחת לי הודעה החלמה מהירה.אבל אם בעלי לא מרגיש טוב היא מתקשרת ודואגת לו מאוד וכמובן מציעה את עזרתה. היא מתקשרת כל הזמן לבעלי ואיתי היא בכלל לא בקשר.אם בעלי אומר עליי משהו טוב היא מתעלמת.מה לעשות?אני ממש מיואשת.אם היא מזמינה אליה הביתה אני חייבת להצטרף לדעתך? או שאפשר לתת לבעלי ללכת לבד?אני פוחדת שהיא לא תסכסך ביננו אם בעלי ילך לבד.מה דעתך?מצטערת שזה ארוך .ותודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיסה מסכסכת
טובי פלד08/12/2022שלום גילת
את פוחדת שהיא תפריד בינך ובין בעלך. מה הסיכוי שזה יקרה?
אלייך להתחזק להיות חברותית לא להתחנן ולא לבקש כלום. להתעלם ממנה להגיד לה שלום קר.
ותמיד לדבר עליה דברים טובים.אם היא פוגעת בך ליד אנשים במילים תחזירי לה בציניות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)