מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סטיות מיניותיהלי28/06/2008
מאז שאני זוכר את עצמי יש לי סטיה מינית - אני נהנה שנשים שולטות בי, מפיק סיפוק מיני מהשפלות וקשירות וכו', אני לא מבין מה לא בסדר בי ולמה אני לא מסוגל להנות סתם מיחסי מין רגילים. יש טיפול שיכול לגמול אותי מהסטיה?אני נורא מתבייש אפילו לדבר על זה.. וגם רציתי לשאול איך זה קרה לי ממה סטיות כאלה נוצרות? קיבלתי חינוך לא טוב בילדות או משהו כזה? אני אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר פסיכולוגי כי אני מאד מוטרד. בתודה יהלי (שם בדוי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטיות...
רונן דוד28/06/2008
רגע, מי אמר שזו סטיה ?,
אתה כנראה פשוט נהנה מסוג מסויים של ריגושים,
אני לא רואה בכך כל פסול או סטייה,
אתה פשוט צריך למצוא את בת הזוג שתתאים לך מהבחינה הזו.
לא בגלל כל דבר בחיים צריך לחפש מה היה או קרה בילדות,
יש דברים שמאפיינים אותנו וזה האופי שלנו בלי לנבור בעבר.
קבל את עצמך כמו שאתה ואני בטוח שתמצא בת זוג שתשדר איתך על אותו גל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהלי - ברור שזו סטייה...
שני29/06/2008נסה טיפול פסיכולוגי. אולי היתה לך אמא (או דמות אם) שתלטנית או השד יודע מה שגרמה לך להיות סמרטוט ולאהוב את זה. זה לא נורמלי לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זו סטייה או לא אתה תחליט
סיגל לוי30/06/2008שלום יהלי
סטייה אמנם מוגדרת כמשהו שאינו שכיח, שאינו הנורמה
השאלה המשמעותית היא כפי שרונן כתב, האם אתה חי בשלום אם הדברים
אם התשובה היא כן, אז כאמור מצא את המקום שיכול לספק לך זאת
אם זה מפריע לך ואתה רוצה לברר למה אתה זקוק להשפלה, למה זה מתקשר אליך לריגוש מיני, האם היית רוצה להנות גם ממין אחר או לקיים יחסים שאינם מושתתים על השפלה - את זה אפשר לברר בטיפול
אם תחליט לפנות לטיפול, הייתי ממליצה לך לפנות למי שמתמחה בתחום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)