מאיפה לקחת כח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאיפה לקחת כח
    נחמה
    29/06/2008

שלום לכם הגעתי אליכם מתוך ייאוש חיפוש במחשב לאוזן קשבת אולי חיפוש לתיקווה או לרצון אני אישה נשואה כבר שנה בת 23 אני שונאת את עצמי את החיים שלי יש לי דיכאונות מצבי רוח אני בולימית המון שנים בלי רצון ממשי לצאת מהבולימיה אני מרגישה תקועה או אולי תלויה בלי שום דבר מלמעלה או שום דבר מלמטה בעלי הוא איש מקסים ואוהב אבל קשה לי מאוד מאוד איתו אני מרגישה שהוא מרשה לעצמו יותר מידי ולפעמים לא מתוך רע הוא גם לא מתחשב ואנחנו מדברים על זה אבל אני נכנסת לדיכאונות וגם לו אין תשובות בשבילי הכל זה סליחה אבל אי אפשר לעשות כלום לפעמים פשוט נמאס לי אני לא במצב של סיכון של התאבדות אבל אני מוצאת את עצמי מבקשת המון שמשהו ייקח אותי שיהיה לי תאונה שאני יהיה חולה וימות כי אין לי כח כבר לכלום לא למשפחות לא לחברים לא לבעלי ולא לאוכל אין לי כח לחיים כבר ובטח תגידו לי ללכת לטיפול או אולי לקחת תרופות ועברתי את שניהם וזה לא עוזר עכשיו אני תוך כדי טיפול שאני רק מגיעה לשם בוכה אומרים לי שמבינים למה קשה לי הולכת משם וזהו זה לא מגיע למעבר לזה איפה אני מוצאת את עצמי ואיך אני יכולה לעזור לעצמי לחיות בשמחה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאיפה לקחת כח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמעות לחיים

סיגל לוי
    30/06/2008

שלום נחמה
    לפי מה שאת מספרת טוב שאת בטיפול וחשוב שתמשיכי כי את זקוקה לתמיכה מקצועית
    מעבר לכך, את צודקת שתמיכה שכזו היא לא הכל בחיים
    זוגיות כבר יש לך (ייתכן שיש גם דברים שאת רוצה שם לשנות)
    כדאי שתתמקדי עם עצמך (ואולי גם בטיפול) מה נותן לך משמעות בחיים, שמחה, מוטיבציה
    איזו עבודה, עיסוק, חוג
    אולי תחפשי משהו לנשמה
    זה חיפוש שלוקח זמן אבל משתלם מאד כשמרגישים שמתחילים למצוא...

המון תקווה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו