מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בחיי הנישואיםדפנה30/06/2008
שלום שמי דפנה אני כותבת כאן כי הגעתי למצב של ייאוש אני נשואה כבר כמעט שנתיים ואני ובעלי קרובים להורים שלנו משני הצדדים [מבחינת מגורים] אצלי המשפחה דתייה אצלו היא שומרת מסורת ואנחנו חילוניים בעלי לא אוהב את המשפחה שלי הוא מאוד רגיש ומכל דבר שומרים לו הוא בוחר להיפגע והמשפחה שלי אי אפשר לומר שהיא מושלמת אבל מאוד רוצה לקבל אותו ולהתקרב אליו הוא כבר לא מגיע אלי הביתה ואני הולכת בשבתות בערב להורים שלי לבד וזה כאב שאני לא יודעת להסביר אותו כאילו הוא לא איכפת לו מהחיים שלי הוא מאוד קשור למשפחה שלו הוא מן ילד של אמא הוא מגיע לשם כל יום הוא מדבר איתם בטלפון כל היום ושבתות כל הזמן הוא רוצה להיות שם ואני כבר אין לי כח לא אליו ולא אל המשפחה שלו גם הם נוטים להתערב לנו בחיים שלנו היו כמה פעמים שאמא שלו דאגה לצעוק עלי ולהגיד לי כמה אני רעה לבן שלה ובגלל שהואא לא בא אלי זה גורם לי לכעוס עליו ועל המשםחה שלו יותר וגם אין מצב לשים לו תנאים כי הוא ילך ממני הוא מאוד דרמטי מה שמשגע אותי שהוא עיוור ההורים שלו והמשפחה שלו לא יותר טובה משלי ולמה הוא פוגע בי כ"כ אני יודעת כמה הוא אוהב אותי וזה המון אז למה הוא לא יכול להשקיע קצת בישבילי וללכת איתי ולכבד אותי לא את המשפחה שלי הוא כבר חושב על ילדים ואני ממש לא מסכימה אני לא יכולה להביא ילד לעולם כשאני כ"כ כועסת ומרגישה לא בנח להיות מי שאני ומאיפה שבאתי וחשוב גם לציין שהמשםחה שלו גם מסיתה אותו נגד המשפחה שלי ונמאס לי גם ניסינו ללכת לטיפול זוגי והא עזב הוא לא היה מסוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות מצד ההורים
סיגל לוי01/07/2008שלום דפנה
המצב ביניכם כרגע נראה תקוע למרות שהוא אוהב אותך
אני חושבת שאין מנוס מלומר לו מה שאת מרגישה באופן גלוי
לומר לו שזה פוגע בך מאד
לומר לו מה היית רוצה ממנו
ואולי גם לו יש כמה דברים לומר לך שכדאי שתשמעי
כדאי שתאמרי לו מה את מרגישה ולא תאשימי אותו
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)