בעיות בחיי הנישואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות בחיי הנישואים
    דפנה
    30/06/2008

שלום שמי דפנה אני כותבת כאן כי הגעתי למצב של ייאוש אני נשואה כבר כמעט שנתיים ואני ובעלי קרובים להורים שלנו משני הצדדים [מבחינת מגורים] אצלי המשפחה דתייה אצלו היא שומרת מסורת ואנחנו חילוניים בעלי לא אוהב את המשפחה שלי הוא מאוד רגיש ומכל דבר שומרים לו הוא בוחר להיפגע והמשפחה שלי אי אפשר לומר שהיא מושלמת אבל מאוד רוצה לקבל אותו ולהתקרב אליו הוא כבר לא מגיע אלי הביתה ואני הולכת בשבתות בערב להורים שלי לבד וזה כאב שאני לא יודעת להסביר אותו כאילו הוא לא איכפת לו מהחיים שלי הוא מאוד קשור למשפחה שלו הוא מן ילד של אמא הוא מגיע לשם כל יום הוא מדבר איתם בטלפון כל היום ושבתות כל הזמן הוא רוצה להיות שם ואני כבר אין לי כח לא אליו ולא אל המשפחה שלו גם הם נוטים להתערב לנו בחיים שלנו היו כמה פעמים שאמא שלו דאגה לצעוק עלי ולהגיד לי כמה אני רעה לבן שלה ובגלל שהואא לא בא אלי זה גורם לי לכעוס עליו ועל המשםחה שלו יותר וגם אין מצב לשים לו תנאים כי הוא ילך ממני הוא מאוד דרמטי מה שמשגע אותי שהוא עיוור ההורים שלו והמשפחה שלו לא יותר טובה משלי ולמה הוא פוגע בי כ"כ אני יודעת כמה הוא אוהב אותי וזה המון אז למה הוא לא יכול להשקיע קצת בישבילי וללכת איתי ולכבד אותי לא את המשפחה שלי הוא כבר חושב על ילדים ואני ממש לא מסכימה אני לא יכולה להביא ילד לעולם כשאני כ"כ כועסת ומרגישה לא בנח להיות מי שאני ומאיפה שבאתי וחשוב גם לציין שהמשםחה שלו גם מסיתה אותו נגד המשפחה שלי ונמאס לי גם ניסינו ללכת לטיפול זוגי והא עזב הוא לא היה מסוגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בחיי הנישואים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעות מצד ההורים

סיגל לוי
    01/07/2008

שלום דפנה
    המצב ביניכם כרגע נראה תקוע למרות שהוא אוהב אותך
    אני חושבת שאין מנוס מלומר לו מה שאת מרגישה באופן גלוי
    לומר לו שזה פוגע בך מאד
    לומר לו מה היית רוצה ממנו
    ואולי גם לו יש כמה דברים לומר לך שכדאי שתשמעי

כדאי שתאמרי לו מה את מרגישה ולא תאשימי אותו

בהצלחה

סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו