מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתבת 1415/06/2007
אני לא יודעת מה איתי.. יש לי חבר.. אבל אני מבולבלת... לפעמים אני בטוחה-בטוחה שאני אוהבת אותו... פעם אני פחות בטוחה.. פעם אני לא בטוחה ממש.. ופעם אני בכלל לא יודעת כלום..
מה אני אעשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמודה!
סיון16/06/2007תראי, הניך נימצאת בגיל ההיתבגרות. גיל קשה מאוד ואף מבלבל.
אני גם זוכרת את עצמי בגיל ההיתבגרות. היו לי הרבה אהבות. היו לי חברים. שכן היה מישהו שאהבתי והיתי בטוחה שאני יואהב אותו לעד. היינו חברים, ואז הבנתי שאני לא כל כך אוהבת אותו. אך ליפני זה גם אני הרגשתי מבולבלת. כאילו ואני לא מבינה מה מתרחש איתי. זה גיל מאו מבלבל מכל הבחינות. את לומדת בחטיבה. בטוח יש לכם סיפרייה. תבקשי מהספרנית שם של ספר לגיל ההיתבגרות ותרשמי את שמו. תכלי לקנות ולקרוא בחופש. זה יעשה הרבה סדר במחשבותיך.
אני אנסה להשיג שם של ספר מאוד טוב והביא לך את השם מחר.
ועד דבר אני מנסה לך בכל זאת לבחון את רגשותיך עליו. תבחני את התקופה הטובה שהייתה והחלקים הרעים. תבחני כל בחינה ותנסי להגיעה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :]
בת 1416/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת 14!
סיון17/06/2007הבאתי לך שמות של שני ספרים:
*קסם נעורים
*אל בנים ואל בנות- גרסה חדשה- בהסברה מינית. ע"י ד"ר הארון בלוך.
אלו שני הספרים שלפי דעתי מתאימים לך. תוכלי ללמוד מהם הרבה. גם בקשר לעצמך. אולי גם לענות להרבה שאלות שהיו ולא מצאת כל כך את התשובה. הם מדברים בדיוק על גיל ההיתבגרות ועל הנושאים הסובבים אותו כגון: מי אני? מיניות, חברויות, משפחה וכ'.
מקווה שזה יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח תודהה ;]
בת 1417/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)