מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתשולי02/07/2008
מאד קשה לי בחיים אין לי עבודה כרגע ואני בת חמישים פלוס ולא יודעת מה יהיה מרגישה לא שווה לא מצליחה ולא יודעת מה לעשות עם עצמי ובאשר לבעלי הוא חולה אך עושה עצמו יותר חולהממה שהוא ומתנהג כמו ילד קטן והופך להיות נטל ואני פוחדת שככל שהוא לא זז ולא עושה כלום עם עצמו מצבו ידרדר וזה מה שקורה בשנים האחרונות ואז גם בו אצטרך לטפל כרגע אני עושה הכל בבית אותו לא מעניין כלום הוא רוצה את האוכל בצלחת ולא איכפת לו מהיכן זה יגיע בקיצור החיים לא פשוטים ומה שהכי קשה שאין לי חברה טובה או מישהו שאוכל לשפוך את הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוף...
רונן דוד02/07/2008בתיה יקרה,
מה שאת מתארת זו מציאות וזוגיות בלי שיתוף.
את חייבת לשוחח על כך עם בעלך ולהבהיר לו שקשה לך להמשיך כך,
הוא חייב לסייע לך בנטל בבית לפחות, על מנת שתוכלי לצאת ולחפש עבודה.
לא הזכרת אם יש לך ילדים,
אם יש לך ילדים, אני מניח שהם בוגרים וכדאי שתשפי גם אותם במצב.
הכי חשוב, נסי להיות אופטימית ולצאת לדרך חדשה,
צאי וחפשי עבודה שהולמת את כישורייך,
אני בטוח שיש מספיק מקומות עבודה שיהיו מוכנים לקבל אדם מנוסה ובוגר כמוך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
יאיר04/07/2008אומר ןאקצר אשמח ועם נסיון להיות כאוזן קשבת 0525581506 יאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)