האם להזמין אלי הביתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם להזמין אלי הביתה
    סימה
    07/09/2023

שלום רב,
    אני נשואה מעל 20 שנה.יש לי שתי גיסות.שתיהן בקשר מרכלות.אחת מהן מרכלת על בעלה קבוע וברור לי שגם מרכלות עליי. הן קנאיות ואף פעם לא מפרגנות וגם הן לא רוצות שום קשר איתי.שתיהן רוצות שהן יבואו אליי הביתה ואינני מעוניינת.הרבה פעמים אני רואה מבטים של שנאה.אחת מהן הייא אחות של בעלי.הוא האח המועדף עליה וגם בעלי מאוד אוהב אותה.היא משתדלת להזמין אליה הביתה אבל ברור שהיא עושה את זה רק בשביל בעלי.היא לא סומכת עליי ואני לא עליה. בגלל שמדובר באחיה היא מצפה שאזמין אותה בחזרה כל פעם.היא לא מזמינה לעיתים קרובות בגלל שאני לא מזמינה אותה .פעם אחת הזמנתי והיא היתה עם פנים מאוד כעוסות שזה תמיד שהוא רואה אותי או שאני מתחילה לדבר אז אני רואה שהיא סולדת ממני..הצעתי שניפגש בחוץ והיא נענתה.היה פחות או יותר נחמד . לא היה משהו אישי. סתם דיברנו על דברים כלליים. יש לציין שזה מפריע לה מאוד שאני לא מזמינה.
    כמו כן בעלה לא מדבר איתי בכלל.בקושי אומר לי שלום וכך הוא גם עם עוד גיסה אחרת מהצד שלו.כך שממש לא נעים לי לשבת שם אצלה בבית.לפעמים הוא היה צוחק עליי בציניות וזה מעלה בי רק דברים שליליים.
    האם להזמין אלי גם כשמצב מאוד מורכב?אני חושבת שמספיק להיפגש בחוץ.האם אני טועה לדעתך?היא כל הזמן אומרת שחשוב לשמור על קשרי משפחה ומסתכלת עליי בזילזול .אבל איזה מין קשרי משפחה אלה?האם חייבים לשמור על קשר בכל מחיר?
    תודה רבה מראש על סבלנותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להזמין אלי הביתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו