מידע רפואי
פורומים
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- פגים
- סקס ויחסים
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- הפלות חוזרות
- אורתופדיה ילדים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- הרטבת לילה
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- פסיכיאטריה
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- אנמיה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
מנהל הפורום
טובי פלד
053-4877782
053-4877782
- בן 21 לא מצליח לפתח קשר רומנטימיטל15/07/2024
בני בן ה 21 יצא לשני דייטים והבחורות סיננו אותו ולא חזרו אליו. הוא לא יודע מה הסיבה. הוא מאוד מופנם, שקט, רגיש, לא מדבר הרבה. הפניתי אותו לקבוצה שמטפלת בכישורים חברתיים או לפסיכולוג.
השאלה שלי מה אני בתור אמו יכולה לומר לו? רק לעודד אותו שימשיך לצאת עד שיפתח קשר? לנסות להבין מה היה בדייטים כדי שיוכל לשנות? לא לדבר איתו בכלל על כך?
לתת לו טיפים מה הוא יכול לעשות?
הוא בחור נהדר ערכי לחם בעזה ונראה מאוד עצוב וכואב לי עליו.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד