מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נדודי שינהאלין07/07/2008
מדובר בבן שלי,חייל (לא קרבי), שבחודש האחרון מתקשה להרדם בלילות. אין לו שום קושי להרדם במהלך היום, אבל כשהוא עולה למיטה בלילה, הוא פשוט לא מצליח להרדם,מתגלגל מצד לצד,יורד מהמיטה הרבה פעמים ורק לאחר כמה שעות נרדם. בלית ברירה, נתתי לו כמה פעמים חצי כדור אסיוול, כי נדודי השינה הקשו עליו מאוד להתעורר בבוקר ולהגיע לבסיס בזמן,אבל ברור לי שהאופציה הזאת לא מומלצת. הוא עומד להשתחרר בעוד חודש וחצי ,עובד כמעט מתחילת הגיוס כמלצר בשעות אחה'צ והערב,מבלה בסופי שבוע עם החברה והחברים,אין לו בעיות בריאות כלשהן. מה יכולה להיות סיבת נדודי השינה ואיך אפשר לטפל בזה? הוא פשוט מיואש מחוסר שינה ולא מצליח להבין מה הגורם לכך. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי הרדמות
סיגל לוי07/07/2008שלום לאמא המודאגת
כמובן שאין לי תשובה חד משמעית לכך
שווה לבדוק האם הוא עמוס מדי (גם צבא, גם עבודה, גם חברים) ואולי הוא מגיע הביתה אחרי שכבר עבר את שיא העייפות והאדרנלין זורם בדמו
כדאי לחשוב אולי על להפחית עומס עד השחרור
איך היה נרדם קודם?
האם קרה משהו חדש לאחורנה?
האם הוא מוטרד ממשהו שאינו משתף אותך?
אם לא נראה רקע נפשי כלשהו, ובכל מקרה, כדאי לבדוק רקע רפואי ולהוועץ ברופא
מקווה שעזרתי ושתדאגי פחות
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל,תודה על תגובתך
אלין07/07/2008לפני כן, לא הייתה לו שום בעייה להרדם. גם אני חושדת כמוך,שאולי הוא לחוץ מדי ועמוס גם עם השירות הצבאי ,גם בעבודה וחייב לחלק את עצמו בין כולם, כולל חברים וחברה. נעשו בדיקות דם והתשובות תקינות, הוא אוכל בצורה מסודרת (הרבה יותר טוב מאשר אכל לפני הגיוס) , אבל עבודת המלצרות היא עבודה פיזית מאומצת וככל הנראה לא מתאימה לכל אחד. (שכחתי לציין שלפני שנתיים התגלה וריקצלה באחד מאשכיו והוא אמור לעבור ניתוח אחרי השיחרור,אני לא יודעת אם יש קשר בין הדברים) האם לדעתך,כדאי לתת לו כדור כלשהו כדי להסדיר את שנתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לברר בפורום רפואת משפחה
סיגל לוי09/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)