נדודי שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה
    אלין
    07/07/2008

מדובר בבן שלי,חייל (לא קרבי), שבחודש האחרון מתקשה להרדם בלילות. אין לו שום קושי להרדם במהלך היום, אבל כשהוא עולה למיטה בלילה, הוא פשוט לא מצליח להרדם,מתגלגל מצד לצד,יורד מהמיטה הרבה פעמים ורק לאחר כמה שעות נרדם. בלית ברירה, נתתי לו כמה פעמים חצי כדור אסיוול, כי נדודי השינה הקשו עליו מאוד להתעורר בבוקר ולהגיע לבסיס בזמן,אבל ברור לי שהאופציה הזאת לא מומלצת. הוא עומד להשתחרר בעוד חודש וחצי ,עובד כמעט מתחילת הגיוס כמלצר בשעות אחה'צ והערב,מבלה בסופי שבוע עם החברה והחברים,אין לו בעיות בריאות כלשהן. מה יכולה להיות סיבת נדודי השינה ואיך אפשר לטפל בזה? הוא פשוט מיואש מחוסר שינה ולא מצליח להבין מה הגורם לכך. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הרדמות

סיגל לוי
    07/07/2008

שלום לאמא המודאגת
    כמובן שאין לי תשובה חד משמעית לכך

שווה לבדוק האם הוא עמוס מדי (גם צבא, גם עבודה, גם חברים) ואולי הוא מגיע הביתה אחרי שכבר עבר את שיא העייפות והאדרנלין זורם בדמו
    כדאי לחשוב אולי על להפחית עומס עד השחרור

איך היה נרדם קודם?
    האם קרה משהו חדש לאחורנה?
    האם הוא מוטרד ממשהו שאינו משתף אותך?

אם לא נראה רקע נפשי כלשהו, ובכל מקרה, כדאי לבדוק רקע רפואי ולהוועץ ברופא

מקווה שעזרתי ושתדאגי פחות
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל,תודה על תגובתך

אלין
    07/07/2008

לפני כן, לא הייתה לו שום בעייה להרדם. גם אני חושדת כמוך,שאולי הוא לחוץ מדי ועמוס גם עם השירות הצבאי ,גם בעבודה וחייב לחלק את עצמו בין כולם, כולל חברים וחברה. נעשו בדיקות דם והתשובות תקינות, הוא אוכל בצורה מסודרת (הרבה יותר טוב מאשר אכל לפני הגיוס) , אבל עבודת המלצרות היא עבודה פיזית מאומצת וככל הנראה לא מתאימה לכל אחד. (שכחתי לציין שלפני שנתיים התגלה וריקצלה באחד מאשכיו והוא אמור לעבור ניתוח אחרי השיחרור,אני לא יודעת אם יש קשר בין הדברים) האם לדעתך,כדאי לתת לו כדור כלשהו כדי להסדיר את שנתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי לברר בפורום רפואת משפחה

סיגל לוי
    09/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו