התמכרות למין אינטרנטי.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמכרות למין אינטרנטי.
    אנונימי
    12/07/2008

שלום, אני בן 24 ואני חושש שאני מכור לפורנוגרפיה. אין לי אינטרנט זמין רוב השבוע, אבל אני מבלה חלקים נכבדים מהסופ"ש בהורדת חומרים מיניים, שרק חלקם עונים להגדרה הקלאסית של פורנוגרפיה. ביני לביני אני חושב שאני יודע מה המקור לבעיה, החל מחוויות שונות שעברתי, עבור בזה שזה זמין כל כך וקל הרבה יותר מהסיכון שבדחיה בחיים האמיתיים, אולי אנרגיות מיניות חזקות ואולי איזה חוסר בגרות נפשית שלי. יש לציין שאני גם ביישן מאד ליד בנות בחיים האמיתיים, ואולי זה בא כפיצוי. אני בעיקר מרגיש אשמה וחשש בגלל זה ואני מסרב להשלים עם זה ולתת לזה לפגוע לי בחיים. אני כן מתאהב וכן רוצה מערכות יחסים, זה לא בא במקום, אבל אני מעוניין לפתור את הדבר. הייתי רוצה לנסות לפתור את זה לבד, בלי טיפול פסיכולוגי, בשלב זה. האם יש לכם עצות כלשהן? הפתרון הקל ביותר יהיה להתנתק מהאינטרנט, אבל זה קצת חבל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות למין אינטרנטי.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרויים...

רונן דוד
    12/07/2008

אני חושב שאם תמצא לך גרויים ועיסוקים אחרים,
    באופן טבעי ירד העניין שלך בכל הפורנוגרפיה.

גם אם תמצא חברה טובה, אני לא בטוח שזה ישתנה,
    אני חושב שהחוויות הללו באות למלא חסך וחוסר כלשהו,
    ואולי בטיפול פסיכולוגי זה כן המקום להבין איזה חוסר זה בא למלא....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו