מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצביםלי13/07/2008
שלום אני אמא לילדה בת שנה וחצי ויש לי בעיות עם בעלי. בגלל בעיות אלו וגם מצבי רוח אני עצבנית על ביתי . מה אני יכולה לעשות בנידון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוציא על מישהו אחר
סיגל לוי14/07/2008שלום ליאת
את בעצמך קולטת שזה לא מצב טוב
היא לא אשמה בכך
נסי להתמודד ישירות עמו
נסי לשפוך את הלב לכתובת בוגרת
אולי לפנות לעזרה מקצועית, או כל דבר אחר שיכול לתמוך בך בתקופה זו
שיהיה לך כוח להתמודד
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
לי15/07/2008שלום, לפעמים אני מרגישה שאני לא אמה טובה בגלל שאני ממש נתקפת בזעם. אני לא יודעת למי לפנות. כל הפסיכולגים שהייתי בעבר לוקחים הרבה מאד כסף. אני מרגישה שפתאום יש לי התקף כזה של זעם / כעס ואני כאילו לא יכולה לעצור את זה ולא שולטת בזה. מה אני עושה - אני חייבת עזרה דחוף. תודה רבה ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
סיגל לוי15/07/2008ליאת
כשאת מרגישה שהתקף מתקרב, הכנסי לחדר לבדך
תנשמי
תשתי כוס מים
ותגידי לעצמך שהיא לא באמת אשמה במה שקשה לך כעת
אם את לא שולטת בעצמך, פני לטיפול בהתאם להמלצות שנתתי פה למלי במסגרת מוזלת
הרבה כוח וסבלנות
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)