הלם אחרי פגיעה בבריכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הלם אחרי פגיעה בבריכה
    תמיר
    06/10/2026

נפגעתי לפני חודש תוך כדי שחייה במסלול הבריכה הציבורית , כנראה משוחה מזדמן בוטה , אשר שחה מהר בניגוד לכיוון התנועה , כאשר רק שנינו במסלול , כשהוא מודע היטב לקיומי. ונפגעתי בעצם החזה שלי , כאשר אני בן 67 והוא צעיר ממני ב 40 שנה .
    השחייה היא למעשה כל עולמי ! אני מתמיד בה כבר 30 שנה , ואני עושה את זה כמעט יום יום , ובעצימות גבוהה , וכותב כל יום את ביצועי לבדוק אם אני בנסיגה , או התקדמות , או נשארתי במקום . עקב התמדתי העקבית התקדמתי בשנתיים האחרונות לשיאים חדשים מזה עשור שלם . גאווה !
    לא נמצאו שברים בעצם החזה , אך הכאבים נמשכים חודש ויותר המונעים ממני תפקוד יומי , על שחייה אין מה לדבר ! בינתים עובר יום ועוד יום ואני פשוט בהלם , לא יודע איך לאכול את המצב . המצב בו הייתי לפני הפגיעה. , והמצב בו אני נמצא עכשיו , עושה רושם חזק מאוד כי גם לאחר חודשיים לא אוכל לשחות , ואולי גם שלושה חודשים , אני מאבד בהדרגה את תחושת המים , את יכולת השחייה שלי , את המוטיבציה שהייתה לי , את העניין המרכזי בחיים שלי אשר נבנה עקב בצד אגודל במשך עשרות שנים , והכל ברגע אחד של רשלנות נוראה מצד אדם ומצד המצילים והבריכה .
    אני לא מעכל את המציאות החדשה שעלולה להמשך , או לעכב או לפגום , או להשאיר מגבלה צמיתה על השחייה שלי ששום פיצוי לא יוכל לכפר על כך. תודה תמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הלם אחרי פגיעה בבריכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו