תמיכה במשבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תמיכה במשבר
    צו פיוס ד
    15/07/2008

יש לי בת בת 25 שנפרדה מחבר לאחר כ10 חודשים שהיו יחד וסכמו שהם בונים את עתידם המשותף. לפתע הוא קיבל רגליים קרות וגמר עם הקשר. היא מאמינה שהוא יחזור אליה, למרות שנדמה שאין לכך כל סיכוי . בתי בדכאון , אני חוששת שכשתגלה כי הוא לא ישוב, יעמיק דכאונה. היא אמנם ממשיכה כביכול בחייה, אך נדמה כי איבדה עניין בכל, והיא נראית כפרח נובל. אין לי מושג איך אפשר לעזור לה. אודה לך אם תציעו לי עצה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה במשבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחיים אין ביטוח נגד כאב

סיגל לוי
    15/07/2008

שלום לך
    מאד קשה כאם לראות את ביתך סובלת
    זה באמת כואב להתאכזב כך
    אין לך ברירה אלא לתמוך, לעודד, לתת לזמן לעשות את שלו, להתערב כמה שהיא מרשה ולתת לה ללמוד את השיעור ולמצוא את דרכה ממנו
    אם הדכאון ממש יעמיק והיא לא תתפקד, אפשר לחשוב על עזרה מקצועית
    המשיכי להעניק לה אהבה ולתמוך
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ביטוח נגד כאב

צו פיוס ד
    15/07/2008

תודה על התגובה. נדמה שלא ניסחתי היטב את שאלתי. השאלה העיקרית היא איך לנסות להבהיר לה שהסיכוי שישוב אליה אפסי, מבלי לגרום לנזק רציני נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעדינות...

סיגל לוי
    16/07/2008

כדאי לנסות לדבר איתה מתוך תמיכה, לתת לה להרגיש שרוצים לעזור
    אם זה רק מעורר את התנגדותה, או לא מגיע אליה, צריך לתת לה להגיע לדברים בעצמה, גם אם זה יותר ארוך ויותר כואב
    כל אחד צריך בסופו של דבר להתגלח על הזקן של עצמו...
    מקוה שעזרתי
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו