בבקשה תעזרו לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    שרון
    20/07/2008

שלום לכם. אני גבר בגיל 43. נשוי +2 . עובד וכו'. נשמע אידאלי? אז זהו שלא. כדי להסביר לכם את הבעיה אני חייב לספר לכם על אימי. היא אישה עדינה. שקטה. צנועה. אוהבת לעזור לכולם. ובכל זאת כולם מתרחקים ממנה. יש בה משהו מרגיז שאי אפשר להסביר. מישהו קרא לזה אנרגיות שליליות. אין לאנשים סבלנות לשמוע אותה. אותם הדיבורים שאצל אחרים היו מתקבלים בברכה ובענין אם מישהו אחר היה אומר אותם, מתקבלים בחוסר סבלנות כשהיא אומרת אותם. אם היא לא פונה לאחרים אף אחד לא יפנה אליה. חברות מתרחקות ממנה ומועילות בטובן להסכים כשהיא רוצה לבוא ולבקר אותן. לקח לי המון זמן להודות אבל מסתבר לי שאני סובל מאותה הבעיה. חברים לא מתקשרים אליי. בחורות מתרחקות ממני כאילו אני איזה סוטה גם אם אין כל כוונת זדון. ( ואין לי. אני נשוי זוכרים?) ואישתי? לפעמים נדמה לי שהיא רק סובלת אותי. היא מפלרטטת עם גברים שבחבורה שלנו . לפני כמה שנים היא קבעה עם מישהו בבית קפה כשזה לא היה תמים. ואני צריך לסבול ולשתוק כדי לא להפסיד את המשפחה והילדים. איך לעזאזל נפטרים מה תדמית המחורבנת הזו? מה אני לא עושה נכון? אני אדם אנטלגנט. אקדמאי. יכול לדבר על כל נושא שבעולם. ועם כל אחד. ובכל זאת אחרי דקה או שתיים שיחה עם אדם כזה או אחר יש הרגשה שהוא רוצה להתרחק. כבר אין לי חשק לחייך. פני נפולים ומחשבה על מוות עושה לי טוב. אין לי כל כוונה להתאבד אבל בכל זאת זה מפלט. אנא תגידו לי מה דעתכם. למה אני משדר אנרגיות שליליות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנרגיות שליליות

סיגל לוי
    20/07/2008

שלום שרון
    אין ספק שאנרגיות שליליות הן מעגל - כשאתה כבר משדר אותן, זה מרחיק ממך, ואז אתה חש יותר שלילי וממשיך לשדר אותן וחוזר חלילה
    הדרך לטפל בשלילה (מלבד מודעות, היא דבר טוב - שים לב מתי אתה אומר או עושה משהו שמרחיק אחרים) נסה להתמקד באנרגיה חיובית - מה עושה לך טוב, מה מרומם אותך פיזית, רגשית ואולי רוחנית. כשאתה מרגיש מרומם הנוכחות שלך מרוממת אחרים
    תשקיע בכך את האנרגיה, למצוא את האנרגיה החיובית שבך
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו