הזדמנות שנייה לחברות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הזדמנות שנייה לחברות
    שרית
    20/07/2008

מתקרבת ל-40. בעבר הרחוק ניסיתי ליצור קשר חברי עם אישה הגרה לא הרחק מביתי. ברחוב כשהיא פוגשת אותי היא מחבקת, מנשקת, זה מוכיח לי שהיא מחבבת אותי. ניסיתי להזמינה לבוא לביתי עד כה היא לא היתה ומתרצת בכל מיני תירוצים שעייפה מהעבודה וכד', לדעתי מי שבאמת מחבבת מישהי ומעונינת בקשר, אמורה להתעלות על עצמה ולרצות את בקשת חברתה. היא הבטיחה לבוא, ולבסוף לא באה, כמובן התאכזבתי. והרפייתי ממנה. לפני מספר ימים נפגשנו ברחוב כששנינו עושות ג'וגינג, כמובן חיבקה ונישקה אותי ושמחה לראותני. באופן ספונטני הצעתי לה שנעשה יחד הליכה, היא אמרה שהיא לא מהאלה שמקפידות לעיתים קרובות לצעוד , הבנתי, שאלתי אותה מה היא מציעה ואמרה: שברגע שאני ארצה לצעוד ארים אליה טלפון ואז תיראה אם תוכל היא תבוא ומתי שהיא תרצה לצעוד היא תרים אלי טלפון. האם לדעתך אני אמורה להתכונן לקבל אכזבה שנייה ממנה? בעצם, לעיתים אנשים משתנים ומשנים את דעותיהם, האם טוב היה שהצעתי לה שנצעד יחדיו או לא הייתי צריכה להציע לאור האכזבה שהיה לי איתה בעבר?. אני חשבתי להתקשר רק פעמיים ובמידה ולראות את תגובתה ולהמתין שגם היא תתקשר אלי, במידה ולא אראה נכונות ממנה, אסיק מסקנה שהבן אדם לא מעוניין בכלל בקשר וכל החיבוקים והנשיקות מצידה זה הצגה אחת גדולה ופשוט אשים עליה איקס אחד גדול. מה דעתך.???? ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזדמנות שנייה לחברות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים חדשים...

רונן דוד
    20/07/2008

אני חושב כמוך - כנראה שהאשה משום מה לא מעוניינת בחברות,
    אולי היא צבועה ומשחקת את עצמה "נחמדה".

תזרמי, אם היא לא רוצה בחברתך, הפסד שלה,
    תמשיכי בחייך ותהיי חברה רק של מי שרוצה בחברתך,
    מי שלא, שיחפש את החברים שלו... יש הרבה דגים בים !

זה לא אומר דבר וחצי דבר על האישיות שלך שאני בטוח שהיא מקסימה !!!...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו