בעיה ביחסים עם בנות ובמיניות, מודאג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה ביחסים עם בנות ובמיניות, מודאג
    ינון
    26/07/2008

אני בן 26 ובתול לגמרי.. אף פעם לא היתה לי חברה למרות שיש לי הרבה חברים בנים (אני ממש לא הומו) . ואין לי ניסיון מיני בכלל.. אני מפחד להתחיל עם בנות יפות, וגם לא כל כך מצליח להתמקד במישהי מסויימת שאני רוצה להתחיל איתה ..כאילו, לא יודע מי מתאימה לי, ולא מצליח להרשים בחורות, אני נהיה שקט ו"משותק" כשאני מדבר עם מישהי יפה - לא מצליח לזרום כמו תמיד . בינתיים הזמן עובר ואני מספק את עצמי באופן אוטונומי בלבד (עושה ביד) ונורא מתבייש בעצמי..לחברים שלי יש חברות רציניות תקופות ארוכות ואני לבד. ואני בחור די נורמאלי חוץ מזה. עובד, לומד, ומתפקד, ויש לי תחביבים רגילים ואני די נחמד לאנשים. פשוט יש לי חרדות מבחורות שנראות לי יפות . חוץ מיחסי מין אני צריך קשר עם בת זוג גם בשביל לקבל חום ואהבה וחיבוקים וקשר מנטאלי ויציבות, שכל כך חסרים לי.. זה לא רק עניין של סיפוק מיני.. אוף! אני חושב שכל זה נגרם לי כי גדלתי בחברה דתית נפרדת ובשנות הנעורים שלי כמעט לא באתי במגע עם בנות ובגלל זה היכולות שלי בחיזור לא התפתחו כמעט.. אבל אולי זאת רק תיאוריה מופרכת, כי חברים אחרים שלי מהישיבה התיכונית כן מסתדרים .. לא יודע מה לעשות................ אני דואג וכועס על עצמי שאני כזה. ובעיקר מתבייש מאד במצב ומרגיש שאני מחמיץ חוויות חשובות בחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להעיז

סיגל לוי
    28/07/2008

שלום ינון
    נסה להתחיל עם בנות שלא מאיימות עליך
    לא הכי יפות שיופיין משתק אותך, שכולם רצים אחריהן ויהיה לך קשה להרשים אותן
    נסה לקלוט מישהי שקטה, ביישנית, שיהיה לך נוח להתנהל בקצב שלך
    נסיון רוכשים אט אט, ורק אם מנסים
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו