מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לא בסדר איתי?ינון26/07/2008
אני מסתכל מסביבי מה חברים שלי עושים ואיך קרובי משפחה שלי חיים את החיים ומרגיש לא בסדר עם עצמי.. כאילו כל החיים אני שואף לבינוניות ואפילו למטה מזה.. את התיכון סיימתי עם ציונים בינוניים-נמוכים בעיקר בגלל חוסר מוטיבציה להתמסר לכל זה וכמה חברים שאני כבר לא כל כך בקשר איתם.. בצבא התגייסתי ליחידה לא מובחרת במיוחד ושירתתי שם בלי שום רצון להתקדם או להתבלט בזמן שחברים שלי הלכו לחי"ר וסיירות,, ואחרי זה הלכתי ללמוד ב.א. כללי שגם אותו סיימתי ממש לא בהצטיינות, אבל נהניתי מהלימודים.. והתוכניות שלי לחיים באופן כללי נכון לעכשיו זה למצוא עבודה פשוטה כמו פקיד בדואר או דוור או מזכיר באיזה משרד , ולשכור דירה קטנה איפהשהו בעיר ..לא רוצה משכנתא ולא רוצה להתעשר בבורסה לא רוצה מכונית משלי..העיקר שיהיה לי מספיק כסף להתקיים בצניעות ופעם בשבועיים ללכת לקולנוע או לפיצריה... אני לא בטוח שאני רוצה בת זוג כי קשר זה מחייב ,כרגע אין לי אף אחת, ואם כן אז שתהיה מישהי נוחה, ואין לי דרישות מיוחדות ממנה, לא אכפת לי שהיא תהיה חכמה או יפה במיוחד, אבל לא נורא אכפת לי אם היא תהיה גם סטנדרטית.. לא יודע פשוט לא כל כך אכפת.. למה אני מתאר את כל זה? כי מסביבי כולם הישגיים נורא. רוצים לעבוד בהייטק לנסוע במאזדות, לטייל מסביב לעולם, ולזיין כמו שפנים ואני כאילו מחוץ לכל זה ומרגיש כמו עב"מ..והאמת שלפעמים אני מרגיש קצת ריקנות מבפנים, אבל אין לי מוטיבציה לכלום.. אולי אני כבר מבוגר מדי לשנות ,לא יודע להסביר את זה.. מוזר . . מפחד שיום אחד אני אתעורר ואצטער שהעברתי ככה את כל החיים בניוטרל, אבל בינתיים נוח לי ככה.. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקבל את עצמך
סיגל לוי28/07/2008מי אמר ש"הרוב צודק"?
אולי הם רודפים אחרי עגל הזהב
אולי גם הם חשים ריקנות
אולי זה הקצב שהכי מתאים לך?
נסה רק לבדוק מה בעולמך ולא לעומת אחרים כן גורם לך מוטיבציה ולך על זה
הכל נשמע לי לגמרי בסדר
הדשא של השכן רק נראה ירוק יותר...
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)