מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא במשברדרור30/07/2008
שלום לכולם ולכולן. אמי סובלת ממאניה דיפרסיה ואושפזה בגהה עד לפני כשבועיים. בבית אין כל כך מי שיהיה איתה כי אבי ואני עובדים שעות רבות. בזמן שאני בבית אני חש במצוקה הגדולה שלה, אני מרגיש כי מאז שהשתחררה מהאישפוז היא איבדה את רוח החיים שלה. היא הייתה אשה שמחה מאד והיום היא נראית כצל חיוור. לאבי קשה להתמודד עם זה והוא עוזר לה אך לא מבחינת התמיכה הנפשית והאוזן הקשבת לה היא זקוקה. היא מרגישה שאין לה כבר סבלנות לכלום והיא רוצה משהו שימלא את החיים שלה. אני מקווה שתוכלו איכשהו לעזור לי ולייעץ כיצד אוכל להחזיר את החיים לאשה שנתנה לי את חיי. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
סיגל לוי31/07/2008שלום דרור
אכן הגדרת נכון את המצב
אמא במשבר
לא ברור לי אם זהו התקף חד פעמי או התקפים חוזרים
לא יודעת מה המשך הצפוי
אבל כעת אתה כנראה רואה את הדכאון שאחרי המאניה
האם היא מקבלת טיפול תרופתי שאמור ליצב את המצב
האם היא בטיפול שוטף של דמות טיפולית
אלו עצות מקצועיות
אתה חייב לזכור שזה לקוח זמן
ואני יודעת שקשה מאד לראות אדם קרוב כה שונה וכה סובל
לכן פשוט טוב לתמוך בה כשאפשר, לשאול מה שלומה, להכין לה משהו, לתת חיבוק וכו'
אכפתיות מאד תומכת גם אם זה לא נראה במיידי
צריך להכיר את המחלה שלה כדי לדעת מה צפוי, איך לעזור לה
אולי כדאי לדבר עם הרופא שלה
זה שאכפת לך זה כבר המון
הרבה כוח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סיגל
דרור31/07/2008תודה רבה על התגובה. היא כרגע סיימה מעקב של בית החולים בגהה וממחר היא תתחיל ללכת לפסיכיאטרית אך אני לא יודע מה יהיה תכיפות הפגישות. היא נוטלת תרופות לאיזון אבל היא מבינה שהתרופות מחלישות אותה וזה מדכא אותה עוד יותר (היא הייתה רגילה להיות במצב של מאניה). אני מקווה שאוכל כמה שיותר לעזור לה ולמצוא את הדרך להחזיר לה את שמחת החיים שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך זמן...
סיגל לוי31/07/2008דרור היקר
מדובר במחלת נפש
זו לא אשמתך כמובן וגם אם תתיחס יפה, זה לא יעביר את זה
זה עובר עם הזמן
עם הטיפול
עם התרופות
וגם עם התמיכה מסביב
פשוט צריך סבלנות ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)