השלכות של מקרה מוות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• השלכות של מקרה מוות
    אורטל
    21/06/2007

שלום!!
    אני בת 21,לפני כשבוע קרה משהו שממש זיעזע אותי, אחת הבנות שלמדה איתי בשכבה, נהרגה בתאונת דרכים.
    אני לא יודעת למה אבל הידיעה הזו לא עוזבת אותי, למרות שלא היינו חברות ממש קרובות,בכל זאת היינו מדברות בבית הספר וגרנו קרוב אחת לשניה ועוד משהו שלא מרפה ממני זו העובדה שראיתי אותה רק לפני חודשיים.
    מאז שזה קרה אני מרגישה מן תחושה שאין לדעת מה יקרה מחר ואני חושבת בכלל למה להשקיע בדברים אם גם ככה אנחנו לא ממש שולטים בחיינו.
    מאז המקרה אני חולמת על כל מיני אנשים שאני קשורה אליהם שעוזבים וההרגשה הכללית לא משהו בכלל.
    התחלתי לכתוב ספר על המקרה שלה וחשבתי שאולי זה יעזור לי להתמודד אבל זה לא עוזר ואני פתאום מפחדת שחס וחלילה יקרה משהו למי שאני אוהבת.
    מה אפשר לעשות כדיי להשכיח את המקרה הזה..?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלכות של מקרה מוות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוות של אדם קרוב...

רונן דוד
    24/06/2007

כל מקרה מוות הוא כואב ומצער,
    אחת כמה וכמה מקרה מוות של מישהו שאנחנו מכירים.

כנראה שזו דרכו של עולם וצריך ללמוד להתמודד גם עם מקרים כאלה.

קחי את הזמן לעצמך, אני בטוח שעם הזמן גם את תגיעי למסקנה שהחיים חייבים להמשך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על עזרתך ועוד משהו קטן..

אורטל
    28/06/2007

עבר מאז המקרה שבוע וחצי ואני באמת חושבת על זה הרבה פחות (וכמה שהמשפט הבא נשמע קלישאתי) לא משנה כמה כסף יילך וכמה נחווה אהבות נכזבות, הבנתי שעצם החיים זה המתנה הכי גדולה!!
    כל רגע ורגע צריכים להיחרט בזיכרוננו.
    מי שנוולד הרוויח - יש גם כאלה שלא זוכים אפילו לדקה של חיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו